Nektek mennyire fontosak a külsőségek? Előfordult már, hogy megvettetek egy igencsak drága terméket, pusztán azért, hogy nagyzoljatok vele?
Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 15:40
11/12 anonim válasza:
Csak a nagyzolás miatt nem. De volt olyan, hogy akartam egy kicsi "luxusérzetet" csempészni a napjaimba... és vettem olyasmit, amihez hasonlót tudtam volna olcsóbban is, de nekem kellett az a tudat. De ez elég ritka nálam, és kisebb dolgokkal van... pl. egy rúzs, egy határidőnapló... szökőévente. Telefonom nekem is egy alacsonyabb kategóriás okostelefon, nem is szándékozom addig lecserélni, amíg azt megteszi, amire kell. Lehetne jobb? Igen. Megéri? Nekem nem. De másnak meg lehet, hogy igen. De drága márkás ruhákat sem hordok pl.
12/12 anonim válasza:
Nem, mert tudom milyen szegénynek lenni és nélkülőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!