Nagyon leszeretném küzdeni a féltékenységet, de hogyan?
3 ève van barátom. Egy lányra vagyok fèltèkeny aki règen szerelmet vallott a hátam mögött neki. Tavaly voltak olyan dolgok, h a barátom hazudott nekem, hogy egy fiuval megy valahova közben a lánnyal ment. Mindenhova meghívta őt ès velem sosem ment sehova. Azóta ezt nem csinálja elmondtam neki, h engem nagyon bánt, h hazudozik. Azóta ugyanolyan rossz a helyzet. Osztálytársak vagyunk ès ha èn nem vagyok a terembe ő mindig oda ül mellè. Ha èn ott vagyok akkor pedig hátra ül a haverjaihoz. Tehát vagy vele van vagy a haverjaival velem sosem.
Nagyon bánt engem ez az egèsz. Vègzős vagyo. Szeretnèk tovább tanulni ès nem szeretnèk megbolondulni, de mèg is nap mint nap ezt látni rossz èrzès nagyon. :'''(((( mit tegyek, hogy ne így legyen. Hogy ne legyen gyomorgörcsöm, ha meglátom őket? Kèrlek segítsen valaki:(
Féltékenység? Ez nem féltékenység, csak nem szereted ha hülyének néznek. Keress más fiút, ez egy hazug p...öcs, nem szeret már téged. Mert ha szeretne nem hazudna és nem a haverjait meg más csajokat választana helyetted.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!