Szerintetek érdemes küzdeni az álmainkért?
Figyelt kérdés
Ezt most nem csak párkapcsolatokra értem, hanem bármilyen területre. Alapvetően szerintem a kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét, de azért néha elbizonytalanodom.
Ti mit gondoltok erről?
2016. ápr. 3. 13:06
1/6 anonim válasza:
mindenképpen ha nem akarsz bűntudattal élni életed végén..
2/6 anonim válasza:
Azt mondják "csak akarni kell". Sajnos az nem elég néha mert van h az ember célja masok döntései alapján/elbirálása alapján valosulna csak meg. És ha vaami kőbe van vésve (pl szabályzat) de te nem felelsz meg akkor akármit csinalsz soha nem ered el a célod. Ugyhogy tudni kell lemondani az álmokrol is, felállni és újjat találni.
4/6 anonim válasza:
érdemes, de lehet okolni mindent és mindenkit a boldogtalanságunkért. A magyar ember már csak ilyen.
6/6 anonim válasza:
Nem szabad mindenáron küzdeni a célokért, csak ésszerű keretek között, épp csak annyira, hogy egy jelentősebb kudarc esetén legyen elég energia, motiváció és önbizalom a talpra állásra/újrakezdésre. Ismerek olyan embert aki belekezdett valamibe, ami az álma volt (egyetem, élsport, egy idealizált nővel való tartós kapcsolat) de képtelen volt túllépni a korlátain és tönkrement érzelmileg/fizikailag és totál lecsúszott még a korábbi szintjéhez képest is. Szóval azok a közhelyek, mint pl. "Küzdj az álmaidért és be fog teljesülni" egy nagy bullshit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!