Az emberek Kit tartanak férfinak?
Igazi, nagybetűs Férfi számomra:
-Határozott, reális önképe van, tisztában van a hibáival, a jó tulajdonságaival.
-Tisztelettel van másokra, udvarias, nem megy bele kicsinyes vitákba, nem alacsonyítja le magát azzal, hogy trágárkodik, mocskolódik.
-Céljai vannak, nem csak él a nagyvilágban, elképzelései vannak a jövővel kapcsolatban.
-Törődő. Egy igazi férfi ha kell, rendíthetetlen kőszikla, de ellágyul a tekintete egy kiskutyától.
-Ápolt, törődik a külsejével. Finom illata van, tiszta ruhákban jár, sportos, egészséges, sugárzik belőle az életerő.
-Emocionálisan intelligens.
-Vonzó, ha még a humor sem áll távol tőle, és pozitívan látja a világot.
Nem baj, testvérem, jól beszélsz. :) Itt lakik a szomszédban drága szentpálbenedekjános cimborám, már ráuntunk a kisebbekre, most már nagy csöcs kell nekünk, áldásbékesség.
Kisebbnek elég a pötsünk, ennél kisebbel már uncsi, tesó.
Nem mindig érdekes a pap a tortán, avval az egy szem gyertyánnal, túl tömjén élvezet ez nekünk... Ó áááálmodj királylány, hiába nyitod szólásra ajkaidat, mára már nagyobbak az elvárásaink. Lehetőleg 150 kilós legyen, és lapítson halálra minket a 100 kilós csöcseivel!
Tudod, nem fér el a piramis alatt az a sok egydollárosunk, valamit kell kezdeni ezekkel, ezért vetettünk szemetet a piramis csúcsá... akarom mondani, a csöcsére!
" legyen jobb mindenkinek több erkölcsöt mert ha valamit gyűlölök az a becstelenség és az erkölcstelenség "
Látod, testvérem, én példát mutaték vala a korábbi hozzászólásomban vala néktek, erkölcsösség terén vala, sok millió más testi létezésemmel együtt vala valék a minő tökély erkölcsösség megtestesülése, ámen. ;)
Bár már nagyon unom ezt a pingvin köntöst, lehet, hogy lecserélem maffiózó öltönyre, az hitelesebb és
erkölcsöcsösebb
rám nézve. De lehet, hogy akadémikus doktornak és tudósnak fogok eztán öltözni, egyre megy, a lényegen az sem változtat.
...persze pingvin köntös alatt NEM AZT ÉRTEM, hogy bizonyos népviseletekről volna szó... Se a pincérekről, bár utóbbiról talán... De én a
dákó végi
tejbePAPIra
gondoltam, áldásbékességképmutatás, ámen...
(Titokban persze arra gondoltam, hogy tejbepapitsa, vagy... kinek a pap, kinek a papUcsa...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!