Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Helyes vagy helytelen megközel...

Helyes vagy helytelen megközelítés, hogy megvetem a dohányos embereket?

Figyelt kérdés
Egyszerűen a butaság ugrik be automatikusan. Aktívan sportolok heti 3x. Amikor meglátom, hogy valaki szívja, szánalmasnak gondolom ezt. Rendben van vagy túlzás? Fizetnek a rákért...
2017. jan. 27. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó, hogy van akinek annyira kiegyensúlyozott az élete, hogy ráér mással foglalkozni. Őszintén neked egyáltalán miért jut el még a gondolat szintjéig is, hogy a dohányosokról alkoss véleményt. Halkan megjegyzem, hogy a túlnyomó többségük nem jampiskodás miatt szívja, hanem rohadt stresszes, feszült és szeretné letenni, de egyszerűen függ tőle. Szóval örülj neki, hogy neked nincsenek problémáid az életben, van lehetőséged a sporttal teljes értékű emberként élni, de ha nem ismered mások körülményeit és életútját, akkor inkább ne alkoss róluk semmilyen véleményt.
2017. jan. 28. 00:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt megértem, hogy idegenkedsz a dohányzástól. Én is így vagyok vele. Nem szeretem a füstjét, a szagát, az egész miliőjét. Azt sem, hogy mennyi pénzt képesek elkölteni rá olyanok, akiknek másra sokkal jobban kellene az a pénz.

Ettől függetlenül nem szólhatok bele, és nem nézek le senkit azért, mert dohányzik. Tegye. Nekem pedig megvolt a jogom mindig is ahhoz, hogy csak olyan lánnyal álljak szóba, aki nem dohányzik.

"Fizetnek a rákért..."

Ez így egy kicsit erős, inkább mondjuk úgy, hogy rombolják a szervezetüket vele, amit ingyen is lehet. (Sőt, olcsóbban, mint fenntartani, ha az egészséges ételek árfekvését/hozzáférhetőségét nézzük.) De ez megint az ő döntésük, amiért nem gondolom, hogy megvetést érdemelnek. Mindenki úgy él, ahogy akar.

2017. jan. 28. 00:24
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Egyébként nem értem minek kell ennyire nagydobra verni egy füstölgő ki szart amit az emberek elszívnak. Én hol cigizek hol nem, nem nagyon érdekel a téma. Most nikotinmentes korszakot élek egy ideje, de bármikor rágyújthatok, ki tudja mikor fog rám jönni. Oké tudjuk hogy egészségtelen ésatöbbi, de sok minden egészségtelen még amit jobban tolerálnak az emberek.

Egész nap döglik otthon az ember a tablet, okostelefon, gép előtt és zabálja a sok szart, na ez szerintem egészségtelenebb mint a cigizés.

Vagy aki minden hétvégén leissza magát, esetleg heti többször is, vagy minden nap piál.

Gyógyszerfüggőség, antidepresszánsok, nyugtatók stb.? Az orvos felírja, de a cigitől megdöglesz?

Túl van gondolva ez a cigizés téma. Mintha valami sátáni dolog lenne. Engem meg az b*sz fel ha valami agymosottat idegesít és szóvá teszi meg lenézi a cigiseket.

2017. jan. 28. 01:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki meg a sportmániásokat veti meg. A legjobb az lenne, ha mindenki letenné az elitizmust, és senki nem vetne meg senkit csak azért, hogy a saját egóját ezzel növelje.
2017. jan. 28. 04:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne dohányozz! Halj meg egészségesen...
2017. jan. 28. 10:48
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, én is megvetem őket. Pláne mikor a képembe fújja a zebránál, stb.

Sokuk abszolút nincs tisztelettel arra ha valaki undorodik ettől.

2017. jan. 28. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!