Helyes vagy helytelen megközelítés, hogy megvetem a dohányos embereket?
Azt megértem, hogy idegenkedsz a dohányzástól. Én is így vagyok vele. Nem szeretem a füstjét, a szagát, az egész miliőjét. Azt sem, hogy mennyi pénzt képesek elkölteni rá olyanok, akiknek másra sokkal jobban kellene az a pénz.
Ettől függetlenül nem szólhatok bele, és nem nézek le senkit azért, mert dohányzik. Tegye. Nekem pedig megvolt a jogom mindig is ahhoz, hogy csak olyan lánnyal álljak szóba, aki nem dohányzik.
"Fizetnek a rákért..."
Ez így egy kicsit erős, inkább mondjuk úgy, hogy rombolják a szervezetüket vele, amit ingyen is lehet. (Sőt, olcsóbban, mint fenntartani, ha az egészséges ételek árfekvését/hozzáférhetőségét nézzük.) De ez megint az ő döntésük, amiért nem gondolom, hogy megvetést érdemelnek. Mindenki úgy él, ahogy akar.
Egyébként nem értem minek kell ennyire nagydobra verni egy füstölgő ki szart amit az emberek elszívnak. Én hol cigizek hol nem, nem nagyon érdekel a téma. Most nikotinmentes korszakot élek egy ideje, de bármikor rágyújthatok, ki tudja mikor fog rám jönni. Oké tudjuk hogy egészségtelen ésatöbbi, de sok minden egészségtelen még amit jobban tolerálnak az emberek.
Egész nap döglik otthon az ember a tablet, okostelefon, gép előtt és zabálja a sok szart, na ez szerintem egészségtelenebb mint a cigizés.
Vagy aki minden hétvégén leissza magát, esetleg heti többször is, vagy minden nap piál.
Gyógyszerfüggőség, antidepresszánsok, nyugtatók stb.? Az orvos felírja, de a cigitől megdöglesz?
Túl van gondolva ez a cigizés téma. Mintha valami sátáni dolog lenne. Engem meg az b*sz fel ha valami agymosottat idegesít és szóvá teszi meg lenézi a cigiseket.
Kérdező, én is megvetem őket. Pláne mikor a képembe fújja a zebránál, stb.
Sokuk abszolút nincs tisztelettel arra ha valaki undorodik ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!