Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Ti ha bementek egy...

Férfiak! Ti ha bementek egy férfi mosdóba, akkor a piszoárokat vagy a hagyományos wc-t használjátok?

Figyelt kérdés
Mert nőként elég nehezen tudom elképzelni, hogy megy ez a pasiknál :D

2017. jan. 20. 23:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
94%
#19: De legalább az ülőkét hajtanátok fel. A benti vécében hugyozók miatt nem lehet manapság szarni egy csomó helyen, mert összepisáljátok az ülőkét és nem lehet leülni rá.
2017. jan. 21. 14:21
 22/27 anonim ***** válasza:
60%
Ha ennyire szerettek ùgyis állva hugyozni a piszoárnál akkor mièrt nem tanultok meg állva szarni,ès akkor nem gond az üllöke.... Amùgy èn mindig felhajtom.
2017. jan. 21. 15:09
 23/27 anonim ***** válasza:
89%
mindig felhajtom, nyilvános helyen lábbal
2017. jan. 21. 16:34
 24/27 Clay Morrow ***** válasza:
88%
Ha sokan vannak a piszoár közelében akkor kivárom a hagyományost, mivel ritkán tudok mások mellett/jelenlétében hugyozni. Bár legtöbbször ahhoz megyek amelyik nincs használatban..
2017. jan. 21. 20:52
 25/27 anonim válasza:
79%

Bár én lány vagyok,de a barátom azt mondta,hogy ő,ha csak pisil akkor mindig piszoár!

Szerinte az kényelmesebb,és egyszerűbb!

2017. jan. 22. 11:31
 26/27 TappancsMancs ***** válasza:
71%
Nincs olyan hogy "szarós" meg "hagyományos" wc. Van wc és piszoár. Amúgy én higiéniátlannak tartom a piszoárt és csak a wc-t használom. Ugyanis a piszoárnál a végén max lerázhatom abból meg semmi épkézláb sem sül ki. Lerázogatással nem lehet úgy célozni és megy ide oda vagy nem elég alapos. Jobb egy kevés papírt használni bár az igaz, hogy ehhez csak saját papír zsebkendőt használok. Így egy csepp sem marad utána. Higiénikusabb. Másik ha slicc nélküli sport alsó van rajtam akkor meg öv kicsat stb. Hogy nézne már ki a piszoároknál valaki letolt gatyával. :D Elsősorban a rázogatás elkerülésére.
2017. febr. 23. 17:47
 27/27 anonim ***** válasza:

20as, aztán miért értelmetlen? ha nem tűnt volna fel, a kérdező nő, honnan tudná, hogy a férfiak melyiket szeretik jobban használni?

képzeld, én se nagyon tudom elképzelni, hogy úgy pisiljek, hogy körülöttem még vannak páran...(lásd piszoár).

2018. jan. 31. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!