Férfiak! Ti ha bementek egy férfi mosdóba, akkor a piszoárokat vagy a hagyományos wc-t használjátok?
Hagyományos. Sokkal kényelmesebb és kulturáltabb ott könnyíteni magamon. Főleg, hogy 10-ből 9 alkalommal mindig oldaltáskával vagyok és nem hiányzik, hogy a piszoárnál történő feszítés közben csússzon le a vállamról. Télen meg szövetkabátban alapból gáz lenne letolt sliccel a piszoárnál feszíteni. De ami miatt leginkább nem szoktam piszoárnál végezni az a következő kellemetlen dolog miatt van: néhányszor előfordult már, hogy annyira nagyon nem kellett pisilnem (de azért kimentem) viszont végül alig tudtam magamból kipréselni egy-két cseppet. :D És qrva kínos amikor hallod ahogy melletted a srác csurgat és te meg erőlködsz, hogy jöjjön valami. xD
Nincs prosztata problémám, de ha nem iszok olyan sokat, akkor hajlamos vagyok "meggondolni magamat".
Szorongó vagy kisfarkú emberek még pisiléshez is a hagyományost szokták használni. Maguknak és másoknak azt mondogatják, hogy a "kényelmesebb" meg "kulturált", miközben ugye tudjuk, hogy a piszoárokkal ellentétben a hagyományos WC-k fele rendszerint gusztustalan szarcsíkokkal van tarkítva.
A többség a piszoárt használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!