Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Ti ha bementek egy...

Férfiak! Ti ha bementek egy férfi mosdóba, akkor a piszoárokat vagy a hagyományos wc-t használjátok?

Figyelt kérdés
Mert nőként elég nehezen tudom elképzelni, hogy megy ez a pasiknál :D

2017. jan. 20. 23:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
63%

Hagyományos. Sokkal kényelmesebb és kulturáltabb ott könnyíteni magamon. Főleg, hogy 10-ből 9 alkalommal mindig oldaltáskával vagyok és nem hiányzik, hogy a piszoárnál történő feszítés közben csússzon le a vállamról. Télen meg szövetkabátban alapból gáz lenne letolt sliccel a piszoárnál feszíteni. De ami miatt leginkább nem szoktam piszoárnál végezni az a következő kellemetlen dolog miatt van: néhányszor előfordult már, hogy annyira nagyon nem kellett pisilnem (de azért kimentem) viszont végül alig tudtam magamból kipréselni egy-két cseppet. :D És qrva kínos amikor hallod ahogy melletted a srác csurgat és te meg erőlködsz, hogy jöjjön valami. xD

Nincs prosztata problémám, de ha nem iszok olyan sokat, akkor hajlamos vagyok "meggondolni magamat".

2017. jan. 21. 01:05
 12/27 anonim ***** válasza:
77%
Fal mellé, a sarokba, vagy a csapba, az előtérbe!
2017. jan. 21. 02:39
 13/27 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem rohadt undorító a piszoár, én mindig a hagyományos wc-t használom.
2017. jan. 21. 04:47
 14/27 anonim ***** válasza:
81%
Nem lenne gond a piszoárral ,ha nem tennèk annyira egymás mellè,mert engem pl már az iritál ha körülöttem nyüzsögnek miközben pròbálok huggyantani ,arrol nem is beszèlve ha nem sikerül emiatt :D :D :D Ùgyhogy èn a hagyományosat preferálom
2017. jan. 21. 05:44
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ahol kevesebben vannak.
2017. jan. 21. 05:55
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Kis dolgot a piszoárba, nagy dolgot a kagylóba.
2017. jan. 21. 09:01
 17/27 anonim ***** válasza:
74%
Ha nagyon nagyon kell akkor a piszoár, mert az gyorsabb, ha nem annyira akkor meg attól függ hogy milyen sűrűn vagyunk, mert nem szeretek 50cm-re a másiktól hugyozni, főleg hogy sok helyen még elválasztó sincs.
2017. jan. 21. 11:07
 18/27 anonim ***** válasza:
50%

Szorongó vagy kisfarkú emberek még pisiléshez is a hagyományost szokták használni. Maguknak és másoknak azt mondogatják, hogy a "kényelmesebb" meg "kulturált", miközben ugye tudjuk, hogy a piszoárokkal ellentétben a hagyományos WC-k fele rendszerint gusztustalan szarcsíkokkal van tarkítva.

A többség a piszoárt használja.

2017. jan. 21. 11:13
 19/27 anonim ***** válasza:
77%
tökmindegy ha szarcsíkokkal is van tarkítva ha a kinti nyüzsgés miatt a piszoárba nem megy
2017. jan. 21. 13:03
 20/27 anonim ***** válasza:
36%
ez elég értelmetlen kérdés,jó hogy azt nem kérdezed meg,hogy melyik kezeddel törlöd ki a segged? istenem.... gén temető!
2017. jan. 21. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!