Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudom elfogadni...

Miért nem tudom elfogadni magam és örülni?

Figyelt kérdés

Gyerekként vagy nem kaptam meg, vagy nem tudtam értékelni a dicséreteket (inkább előbbire tippelek). Bármilyen részsikerem volt, nem dicséretet kaptam, hanem legyintést. "Majd pont neked sikerül", "Miért töröd magad ilyen h*lyeségekért?" - amikor pedig egy jó szakmát kitanultam, levizsgáztam és elhelyezkedtem benne, szintén nem kaptam dicséretet. (Persze van amikor a szomszéd előtt villogni kell, hogy a gyerekem hol dolgozik és mennyiért, akkor jó vagyok)

Ugyanez a bajom a külsőmmel és az adottságaimmal is. Nagyon magas vagyok, talán ha nem is jóképű, de nem vészes a megjelenésem sem. A szerszámom is (ha hinni lehet a netnek) az átlagnál kicsit nagyobb, mégsem tudom értékelni a pozitív kritikát. Legyintek rá én is. Hosszú éveken keresztül voltam/vagyok párkapcsolatba és kiakasztom mindig az aktuális barátnőmet, amikor megdicsér valamiért, mert csak vállat vonok. Nem tudom elhinni, hogy jóképű, kedves, okos, aranyos vagyok, aki esetleg még az ágyban is jó.

Hogy lehet ezen változtatni, mert nagoyn idegesít már, hogy emiatt kell szabadkoznom...

2017. jan. 20. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A pszichés problémádat javasott a pszichológussal megtárgyalni, de végül is kérhetsz tippet a műkörmöstől is. Újdonságot mondtam, Signor Nagypénisz?
2017. jan. 20. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem a farok méreted meg a szakmád az érték. Majd, ha rájössz mik azok tudsz örülni nekik.
2017. jan. 20. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem önnizalomhiányod van abból van az egész, én is kb ilyen vagyok, sokszor mondják milyen aranyos vagyok meg szorgalmas, kedves, de én sosem hiszem el és olyankor mindig azt érzem, hogy csak úgy mondják nem is igaz. Én azt vettem észre, ha elkezdek valamit csinálni ami motivál, akármi akkor több önbizalmam van, lehet ez kis dolog is, nem kell nagy dolgokra gondolni, például kitűzni azt, hogy mindennap elmész futni valamennyi távolságot, vagy elkezdessz valami új hobbit.

23f

2017. jan. 20. 20:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem a pénisz volt itt a lényeg... az csak egy a sok millióból. Írhattam volna a magasságom, az eszem vagy bármi mást. A harmadik tapintott rá a lényegre. Nem fejlődött ki, vagy nem jól épitette ezt a környezetem, esetleg én az önbizalmam...
2017. jan. 20. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!