Neked van mentális betegséged?
Figyelt kérdés
Írd kommentben hogy mivel diagnosztizáltak.
Vagy hogy te mivel diagnosztizáltad magad...
2017. jan. 19. 17:38
21/31 anonim válasza:
OCD, közepesen súlyos, orvos diagnosztizálta.
22/31 anonim válasza:
Generalizált szorongás, anorexia nervosa: 2016-ban diagnosztizáltak
Középsúlyos depresszió: 2013, ez azóta kezelve lett gyógyszerrel és terápiával
24/31 anonim válasza:
Skizofrénia, pszichopátia, kényszerbetegség.
25/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, jó látni milyeneket járnak ide.
Érdekelne van-e valaki aki skizoid...
2017. jan. 20. 18:09
26/31 anonim válasza:
Skizofrénia/skizotíp személyiségzavar , már kaptam mindkettőt többször is, depresszió, generalizált szorongás. Mindegyiket orvos állapította meg
27/31 anonim válasza:
EDNOS (orvos még nem diagnosztizált, márciusban megyek), önbizalomhiány, önképzavar, megfelelési kényszer, enyhe OCD
28/31 anonim válasza:
személyiségzavar, depi, szocfóbia, nyugtató abúzus, szorongás, bipolárist is írt nekem de ezt nem tudom mit akar jelenteni
meg a lassan két évtizedes kórtörténetemben többször félrediagnosztizáltak, voltam én már skizó is
29/31 anonim válasza:
28 vagyok, régen igen extrém mértékű volt a szocfóbiám, simán megfelelt a pánikbetegségnek, meg annak idején annyira magam alatt voltam h nem voltam hajlandó enni, inni, beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!