Szerintetek Ariana Grande jó példakép? (Iskolai fogalmazáshoz)
Miért, egy rockzene inspirál arra, hogy állatorvos legyél?
Valaki írta, hogy a rocksztárok jobb példaképek mint a popsztárok. Erre írtam, hogy nem feltétlenül, mert nagyon sokan drogoznak közülük. Biztosan sok popsztár is, de arról kevesebbet hallani. Még csak azt sem mondtam, hogy egy rocksztár nem jó példakép, csak arra szeretnék rávilágítani, hogy butaság ilyen dolgokban általánosítani.
Már leírtam, hogy miért őt választottam. Nyilván szeretem a munkásságát, ezért is tudok elég sokat róla. Róla tudom, hogy olyan dolgok mellett áll ki, amelyek nekem fontosak: nőjogok, meleg jogok, környezetvédelem, állatvédelem, egészséges életmód stb. Biztosan van kismillió zenész, akik ugyan ezeket az elveket vallják, de mivel nem szeretem/ismerem a zenéjüket, ezért a világnézetükről sem tudok semmit.
Egyébként biztosan sokan jótékonykodnak a hírnév miatt, de a rászorulóknak szerintem tök mindegy, hogy milyen indíttatásból segített rajtuk valaki.
"Egyébként biztosan sokan jótékonykodnak a hírnév miatt, de a rászorulóknak szerintem tök mindegy, hogy milyen indíttatásból segített rajtuk valaki."
A rászorulóknak mindegy, de mikor példaképet választok, nekem nem mindegy, hogy az illető tényleg segíteni akar-e, vagy csak növelni szeretné a népszerűségét.
Amúgy írtad, hogy kell negatív rész is róla, úgyhogy nem mondhatod, hogy nem akarok segíteni. :) Az igénytelen, komoly mondanivaló nélküli zenét megemlíthetnéd a negatívumoknál, ha te is annak tartanád. :D Mert szerintem a feladatot úgy gondolta a tanár, hogy a munkásságáról is írhatsz.
Ismeretlen emberekről soha nem fogjuk tudni eldönteni, hogy mit miért csinálnak, legyen akár pop vagy rocksztár :)
Továbbra sem tartom igénytelennek a zenéjét. De még ha annak is tartanám, nem tartozna ide, mert már említettem, hogy a munkásságáról nem tudok példát venni, hiszen nem ezen a pályán szeretnék elhelyezkedni.
Az viszont jó lesz ide, hogy kipróbálta a kokaint, köszönöm az információt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!