Szerintetek Ariana Grande jó példakép? (Iskolai fogalmazáshoz)
"Szerintem igen, mert nagyon tehetséges, gyönyörű, állatvédő és pozitív szemléletű."
Először is, ha valaki gyönyörű nem tehet róla.
És valószínűleg mindent csak azért tesz, hogy jó színben tüntesse fel magát. Én is pozitív lennék ha ilyen rohadt híres lennék és sok pénzem lenne, de én enélkül is az vagyok.
Nem jó példakép.
Ez egy kisarkított példa, nyilván nagyon sajnálom a hajléktalanokat, nem is rájuk céloztam. De most komolyan, nézz körbe a világban. Sétálj le mondjuk a pályaudvarra, és látni fogod, hogy mennyi túlsúlyos, ápolatlan ember rohangál ott, akik távolról sem hajléktalanok. Az sem véletlen, hogy európai viszonylatban nálunk kiugróan magas a szív és érrendszeri betegségekben elhunytak száma.
Már írtam ezt is, de a feladat az, hogy "geil, amicsi tinisztárokról" írjunk fogalmazást.
"Már írtam ezt is, de a feladat az, hogy "geil, amicsi tinisztárokról" írjunk fogalmazást."
Nem hiszem, hogy ez a feladat. Az lehet, hogy ismert emberről kell írnotok, és ezzel semmi gond nincs, de szerintem az nem volt megszabva, hogy "geil, amcsi tinisztárról" kell írnotok, te választottál ilyet.
Na jó, hogy segítsek is, ha ismert ember és példakép kell, akkor legyen Thom Yorke. Bár sajnos a fiatalok közül kevesen ismerik (bezzeg Arianát, Rihannát meg Justin Biebert...), pedig ő tényleg kivételes tehetség, emellett pedig ő is állatvédő, környezetvédő stb.
"HF: Fogalmazás: Példaképem
Írj másfél oldalas fogalmazást egy felkapott énekesről vagy színészről "Példaképem" címmel. A fogalmazás fő témája a sztár azon tulajdonságai legyenek, amelyeket követendőnek tartasz. Térj ki azokra a jellemvonásokra is, amelyek számodra nem példa értékűek (ha van ilyen)."
Ez a feladat nyelvtan órára kell a "Bulvár, sztárkultusz" témakörhöz.
Utána néztem Thom Yorke-nak. Szerintem ő nem kifejezetten ismert. Azért kíváncsi vagyok, hogy te hatodikos korodban milyen sztárokat szerettél... Gondolom azokat, akik akkor felkapottak voltak, mint ahogy most én is, és lényegében mindenki más.
Bolond emberek, most már elegem van... Szegény gyerek had írja már le azt ami a valóság, ha tegyük fel neki a gonosz boszorkány a példaképe inkább írjon arról egy jó fogalmazást, mint csipkerózsikáról egy erőltetett szar hazugságot.
De alapból nem kéne ilyen kérdést kiírni, mert rohadtul nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!