Szerintetek Ariana Grande jó példakép? (Iskolai fogalmazáshoz)
#46 Nem szeretheti mindenki a rockzenét :) Bár nekem nincs vele bajom, nem sűrűn szoktam hallgatni. A rocksztárok zöme pedig drog és alkohol élvező (lásd Bon Scott, Jimmy "The Rev" Sullivan, Steven Tyler, Mick Jagger stb. stb.)
#47 12 éves vagyok
#49 akkor mégis mit vársz egy példaképtől?
Én azért választottam őt, mert olyan elvek mellett áll ki, amelyek nekem is fontosak.
#50 Nem kedvelem Swiftet, annyira nincs szép hangja szerintem, a Kanye West-es botránya óta pedig már egy cseppet sem szimpatikus.
#51 Köszönjük az értelmes hozzászólást!
A rocksztárok drog és alkohol élvezők... És? :D
1. A popsztárok 99%-a ugyanúgy drogozik, csak esetleg te nem tudsz róla. Beírod a Google-be, hogy "Ariana Grande" drug, és egyből kihozza, hogy kokózott.
2. Attól még, hogy valaki néha füvetik vagy LSD-zik, nem lesz rosszabb ember, mondom úgy, hogy én nem szoktam.
Mit várok egy példaképtől? Egy zenésztől pl. igényes, művészi zenéket, és a mély mondanivaló sem árt. Meg az se, ha magának írja a számait.
Semmi bajom a drogosokkal, azt csinálnak amit akarnak, csak nem hiszem, hogy jobb példaképek lennének, mint a popsztárok.
Ha nem zenei pályán képzeled el magad, az neked miért példa értékű, hogy milyen zenét ír, vagy ő írja e egyáltalán? Ez téged mire inspirál, milyen példát veszel tőle, ha pl orvos szeretnél lenni?
A példakép szerintem azt jelenti, hogy vannak olyan tulajdonságai, amelyeket követendőnek tartasz, és szeretnéd elsajátítani. Hogyan tarthatsz egy zenészt példaképnek azért, mert jó zenét ír, ha te nem akarsz zenész lenni?
De honnan veszed, hogy a popsztárok nem drogoznak? Mert még mindig úgy írsz, mintha így lenne.
Ilyen erővel viszont szinte az összes sztár példaképed lehetne, mert szinte mindegyik jótékonykodik valamit. Akkor miért pont őt választottad? És honnan gondolod, hogy ő tényleg szívből jótékonykodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!