Szerintetek Ariana Grande jó példakép? (Iskolai fogalmazáshoz)
Köszönöm utolsó! :)
Viszont nem értek egyet azzal, hogy az ápoltság pénz függvénye lenne! Ahhoz nem kell pénz, hogy valaki este TV nézés helyett el menjen kocogni, csak akaraterő és igényesség. Nem azt értem azt értem alatta, hogy drága smink és ruhák vannak rajta, csak azt, hogy foglalkozik önmagával. Szerintem ez egy fontos emberi tulajdonság, hiszen a szépérzék az egyik dolog, ami megkülönböztet minket az állatoktól. Sokaknak még sincs, pedig jó lenne. Ezért tartom fontosnak és példa értékűnek.
De köszönöm, hasznos volt a válaszod! :)
"Belül valóban eléggé elhanyagolt, ez köszönhető részben az Ariana Grande-féle sztárocskáknak, akikre egyesek (pl. te) példaképként tekintenek."
"Szalonképesen megyünk közéjük. :D Ezen hangosan felröhögtem."
"Valljuk már be, te egy sablonos fogalmazást akarsz írni egy tiniideálról"
"De persze maradhatsz a geil, amcsi tinisztároknál is..."
Igen, ezek lekezelő válaszok. A gond itt azzal van, hogy egy értelmes érv nem hangzott el ellene, azon kívül hogy felkapott. Pedig azzal nem lenne bajom, ha valaki normálisan elmondaná, hogy miért nem jó választás, sőt, kell is a fogalmazásba. A dolog miértjét azonban még senkinek nem sikerült szavakba önteni, csak savazzátok a hírességet, akit kedvelek.
És a népszerűségen és a kinézeten kívül még írtam jó néhány dolgot, amiért felnézek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!