Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek Ariana Grande jó...

Szerintetek Ariana Grande jó példakép? (Iskolai fogalmazáshoz)

Figyelt kérdés
Szerintem igen, mert nagyon tehetséges, gyönyörű, állatvédő és pozitív szemléletű. Ti mit gondoltok?

2017. jan. 14. 20:23
 31/100 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó! :)

Viszont nem értek egyet azzal, hogy az ápoltság pénz függvénye lenne! Ahhoz nem kell pénz, hogy valaki este TV nézés helyett el menjen kocogni, csak akaraterő és igényesség. Nem azt értem azt értem alatta, hogy drága smink és ruhák vannak rajta, csak azt, hogy foglalkozik önmagával. Szerintem ez egy fontos emberi tulajdonság, hiszen a szépérzék az egyik dolog, ami megkülönböztet minket az állatoktól. Sokaknak még sincs, pedig jó lenne. Ezért tartom fontosnak és példa értékűnek.

De köszönöm, hasznos volt a válaszod! :)

2017. jan. 14. 22:42
 32/100 A kérdező kommentje:
Bocsánat, #29-nek szólt! :)
2017. jan. 14. 22:43
 33/100 anonim ***** válasza:
100%
29 vagyok, örülök hogy segíthettem. Persze nyilván abban teljesen igazad van hogy egy átlag embernek alap dolog az igényesség, de pl. ha valakinek zsemlére sincs pénze akkor parfümre meg tusfürdőre még annyira sem lesz. Persze a többiben igazad van, a kocogás ingyen van, mint ahogy egészségesen enni sem kerül többe mint a McDonaldsban, a dohányzásról és társairól már ne is beszéljünk. De itt nem is ez a téma. Másfél oldalt viszont nem lesz könnyű ilyen témában írni, bár én már jó pár éve voltam ilyen helyzetben most sem hiszem hogy kapásból menne. :D
2017. jan. 14. 22:52
 34/100 anonim ***** válasza:
100%
#28: Az együttesének van 200 milliós nézettségű videója, úgyhogy azért azt nem lehet mondani, hogy egyáltalán ne lenne ismert. De abban sajnos igazad van, hogy a fiatalok körében nem valami népszerű. Sőt, abban is, hogy 6-7. osztályban nekem is olyan példaképeim voltak, akiket ma már egyáltalán nem tartok annak. De ez nem azt jelenti, hogy jól is van így, hogy nagyon sok fiatalnak ilyen példaképei vannak.
2017. jan. 14. 22:55
 35/100 A kérdező kommentje:
Valóban nem egyszerű feladat, azért is írtam ki ezt a kérdést. De sajnos csak pár válaszoló írt értelmesen, a többiek pedig csak lekezelően kommenteltek. Elég ironikus, hogy közben példaképekről osztják az észt, holott ők sem viselkednek példa értékűen. És akkor még csodálkoznak, hogy a gyerekek sztárokra néznek fel, nem a hétköznapi emberekre. De mit várnak, ha az átlag ember így viselkedik? Ez azért elég szomorú! :(
2017. jan. 14. 22:58
 36/100 anonim ***** válasza:
34%
Bocs, de ezt nem hagyhatom ki. Ha már igényesség, én a zenei, kulturális igényességet valamivel fontosabbnak tartom a külső igényességnél. És zenei igényességben a példaképed nem épp a legjobb.
2017. jan. 14. 22:58
 37/100 A kérdező kommentje:
Több 4 oktáv hangterjedelme van, az egyik legtehetségesebb énekesnő. Szerintem egyáltalán nem igénytelen a zenéje, könnyed pop slágereket csinál. Tudom, sokan elvből utálnak mindent, ami kicsit is népszerű, de ez is ugyanúgy bégetés a nyájjal, csak éppen a kerítés másik oldalán. Saját értékrendjük ugyanúgy nincs. Gondolom te is ilyen vagy, kedves utolsó.
2017. jan. 14. 23:02
 38/100 A kérdező kommentje:
*több mint 4 oktáv
2017. jan. 14. 23:03
 39/100 anonim ***** válasza:
8%
35, aki nem ért egyet veled abban, hogy Ariana Grande jó példakép, és próbálja felhívni a figyelmedet arra, hogy jó dolog felnézni valakire, de meg kell válogatni, hogy kire, és nem csak népszerűség meg kinézet alapján kellene dönteni (oké, írtad, hogy állatvédő, az az érv rendben van), az már lekezelő?
2017. jan. 14. 23:05
 40/100 A kérdező kommentje:

"Belül valóban eléggé elhanyagolt, ez köszönhető részben az Ariana Grande-féle sztárocskáknak, akikre egyesek (pl. te) példaképként tekintenek."

"Szalonképesen megyünk közéjük. :D Ezen hangosan felröhögtem."

"Valljuk már be, te egy sablonos fogalmazást akarsz írni egy tiniideálról"

"De persze maradhatsz a geil, amcsi tinisztároknál is..."

Igen, ezek lekezelő válaszok. A gond itt azzal van, hogy egy értelmes érv nem hangzott el ellene, azon kívül hogy felkapott. Pedig azzal nem lenne bajom, ha valaki normálisan elmondaná, hogy miért nem jó választás, sőt, kell is a fogalmazásba. A dolog miértjét azonban még senkinek nem sikerült szavakba önteni, csak savazzátok a hírességet, akit kedvelek.

És a népszerűségen és a kinézeten kívül még írtam jó néhány dolgot, amiért felnézek rá.

2017. jan. 14. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!