Más is utálja, amikor összehasonlítgatják másokkal?
Figyelt kérdés
Én ki nem állhatom, amikor az osztálytársaim arról beszélnek, hogy "Nekem szerintem pont olyan vastag a combom, mint a tiedé..."-(mármint az enyém), meg ilyesmik. Ez szerintem teljesen felesleges, mert nem két teljesen különböző alkatú illetőről van szó. Egyszerűen bosszant, hogy azt mondják, ilyen, meg olyan a testem, amikor egy kicsikét sem hasonlít az ő testük az enyémhez. Miért kell ezeknek a lányoknak állandóan másokhoz hasonlítaniuk magukat? Engem nem érdekel más lányok kinézete. Elvagyok én a magaméval. Rendszeresen sportolok, igyekszem egészségesen étkezni a tanulás mellett, és úgy gondolom, hogy én ezzel megteszek mindent annak érdekében, hogy a lehető legjobb formában legyek. Vannak nálam szebb, soványabb és husibb lányok is, de ez szerintem teljesen mindegy. 18l
Hmm. Érdekesek a mai emberek. Mindenki a kinézettel és piti dolgokkal van elfoglalva.
Én az emberek tudását és személyiségét értékelem. Azokat, akik más értékrend alapján értékelnek (hogy néz ki a combod meg társai) elkerülöm. Sokkal szebb az ilyen emberek nélkül az élet.
2017. jan. 12. 19:46
2/10 Fritzkó Mákiel válasza:
A lányok olyanok h mindenre rákötnek 1 már ismert dolgot vagy 1 érzést. Én fiú vagyok én ezzel úgy vagyok h van a világ meg vagyok én és hát kb ami a világban van az vagy jó a szemszögemből, vagy rossz. Egy lánynak nehezebb is változtatni a nézőpontján, de szerintem tök jó h te nem máshoz viszonyítod magadat. Vagy az x vastagságú combhoz. Nem mondom h a női logika az rossz, csak hát néha idegesítő, max próbálgasd magadat hasonlítani előttük vmi pozitív dologhoz vagy amiről jó jut az eszükbe stb.. Erre nem tudok jobbat.
2017. jan. 12. 19:50
3/10 anonim válasza:
Nálunk anno gimiben cicirangsor volt :) A legnagyobb mellűek álltak a tetején, a legkisebb mellűek, meg az alján. Már ez eleve egy hatalmas nagy ostobaság volt, de a lényeg, hogy amúgy tök normális lányok is teljesen beleélték ebbe magukat (a fiúk meg jókat szórakoztak rajtunk) és egyfolytában az ment, hogy akkor kinek a melle hasonlít egy-egy adott hírességéhez. Nekem gimiben olyan "középmezőnyös" melleim voltak (azóta nagyobbak mert megcsináltattam, de akkoriban kisebb volt) és ez elég sokáig kitartott. Mármint ez a dili, és a legjobb az volt ebben, hogy voltak pillanatok, mikor ezt halálosan komolyan volt véve. Veszekedések is voltak :) Meg még a hasonlítgatáson belül is volt hasonlítgatás, márhogy az a híresség akinek az adott személyéhez hasonló mellei voltak, az híresebb, vagy sikeresebb-e mint a másik. Kész agyrém volt. És ez több mint egy évig tartott. Szóval ne aggódj, ez nem újkeletű jelenség :)
Jaj egek, azok a régi szép tini évek :D Majd kinövitek.
25/l
2017. jan. 12. 21:14
4/10 anonim válasza:
UI: amikor meg egyszer közöltem, hogy engem ez nem érdekel, akkor meg úgy néztek rám, mint egy bűnözőre :D
2017. jan. 12. 21:17
5/10 anonim válasza:
Az emberek szeretik egyedinek érezni magukat, még akkor is ha nem mindenki az, meg rengetegen észre sem veszik ha csak egy újabb másolat a sorban, vagy nem is zavarja őket. Persze mindenkiből csak egy van, és igaz ami igaz, elég demoralizáló tud lenni néha a hasonlítgatás.
2017. jan. 12. 21:38
6/10 anonim válasza:
Én felnőttként is utálom. Apám és a húga tipikusan ilyen emberek. 25 éves koromig minden ünnepi összejövetelen az volt a téma hogy "nézd már olyan az orra mint a Jóska bátyának, a füle meg tiszta Mari nénje".
2017. jan. 12. 21:39
7/10 anonim válasza:
Király :)
A kérdéseddel épp összehasonlítod magad másokkal
2017. jan. 12. 22:04
8/10 Fritzkó Mákiel válasza:
Semmi baj ha valakinek nem nagyok a cicijei. Olyan is van.
2017. jan. 12. 22:54
9/10 anonim válasza:
Volt egy csaj aki arra verte magát hogy "fúúú végre hosszabb a hajam mint a tied" ami nem volt nagy eredmény mivel levágattam sokkal rövidebbre csak egy ideig derékig ért és gondolom fejébe vette hogy "legyőz".
Aztán volt a családom akik anno nagybátyámhoz hasonlítgattak akinek doktoria van meg 4 nyelven beszél hogy "kezdj el 2. idegen nyelvet mert ő ilyenkor már tudott, nagybátyád ennyi idősen ilyen-olyan egyetemre járt" azt a részt valamiért nem dörgölték az arcomba hogy 50 évesen család nélkül az anyjával élt mert ugye csak a jót kövessem és én legyek a tökéletes gyerek bár szerencsér eerről letettek mert látták úgysem leszek olyan.
2017. jan. 13. 09:22
10/10 anonim válasza:
Én elég kényes vagyok arra ha az alakomra tesznek megjegyzést. Unokatesóm anyja 2x is megjegyezte, hogy én nem vagyok olyan vékony, meg erősseb az alkatom mint a lányáé, akit csodálok, hogy még nem került kórházba olyan sovány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!