Szerintetek akik itt, ezen az oldalon ill. más fórumokon feleslegesen szemétkednek másokkal, azok az életben is ellenszenves emberek?
Arra én is gondoltam, hogy talán az életben csak meg 'akarják' mondani mindenkinek, amit gondolnak, de nem merik, mert azért valódi konfliktust nem akarnak és az emberutálatukat bent kell tartani.
Akkor végülis a fórumok jó terápiás helyek nekik :D
Csak hát idegeneken kiélni a frusztrációt és másokat idegesíteni... persze tudom, hogy nem kell velük foglalkozni, de azért nehéz tolerálni néha :S
Már egyáltalán nem kommentelek sehova, csak ide, ha infóm van valamiről.
Amikor először találkoztam ilyennel, akkor úgy éreztem, engem bántanak:(
Nem is írok semmit, de látom, hogy másoknak sokszor mit kommentelnek és persze, tudom nem kell velük foglalkozni, de azért elgondolkodtató, hogy milyen lehet egy ilyen ember lelkivilága.
Sokféle ember van:
1 , az unatkozó s oltsunk/szóljunk be valamit valakinek vagy szivassuk.
2, azok a nyomorultak, kik itt élik ki azt amit a real életben nem mernének megtenni s kuss a nevük.
3, vannak azok, akik csak őszinték s leírják a véleményüket. S ezek az emberek kimondják valós életben is.
De az őszinte szókimondónak is 2 fajtája van: A retardált felszólaló vagy a józan paraszti ésszel gondolkodó.
23-N
Nagyon kevés az olyan kérdés amely ide való.
Legtöbb kérdésre energia befektetéssel meg van a válasz!
1 gondolkodj
2 beszélges róla arra alkalmas emberrel
3 nézz utána pl.:gúgli, könyvek
4 kérd szakember segítségét
80% a a kérdéseknek az első pontnál megoldódik!
Visszakanyarodva az elejére, ennyi hanyag kérdésre idegyűlűnk sokasn és lehet hülyéskedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!