Lehetséges, hogy akik gonoszul viselkednek másokkal (pl. osztálytársak), azok nem is tudnak róla?
A legrosszabb, hogy amúgy nem tudom, mi bajuk van velünk, mi nem bántottunk senkit, nem vagyunk csúnyák se, stréberek se, nagyon szürke kisegerek se... Na, de midnegy, már túl vagyok a gimin, csak ez idegesít, hogy az egyik ilyen lány, aki nem kedvelt, átordítja a McDonald's-ot, mikor észrevesz, az emberek meg néznek rám, hogy mért nem ordítok vissza... Volt olyan fiú, aki a busznál konkrétan megmondta:
_ne hülyéskedj már, mit játszol, mért nem jössz ide?
Én is csesztetem az osztálytársaimat akiket utálok, de úgy, hogy ne vegyék észre egyáltalán. Ilyenkor érzelmileg teljesen kikészülnek.
Senkivel nem csinálom ezt, ha nincs rá ok.
Akikkel csináltam az manipulálni próbált engem, vagy olyanokat mondott hogy: utálom az emberek, utálok segíteni másokon, szeretem a háborút.
Szóval biztos van okuk rá miért viselkednek gonoszul, csak nem jöttetek rá mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!