Miért viselkednek így a mai lányok, nők?
Média.
Ott van a leírásodban: a csapból is ez folyik, ezért azt hiszik, hogy ez a jó, ezt kell követni.
Miért nem érted? Verseny van. Ők a testüket használják a versenyben. Ennyi.
Engem pl. egyáltalán nem érdekel ki mit kínál a páromnak ebben a versenyben, mert biztos vagyok benne, hogy tetszem neki és emberileg is elég sokat tettünk egymásért, hogy ne hagyjon el egy -akár az enyémnél szebb- testért.
Ha zavar akkor valószínű bizonytalan vagy. Akkor is, ha szép vagy. Lehetsz akár Miss Hungary is, ha belül van valami bizonytalanság akkor zavarni fog. Ha meg tudod, hogy a nyomodba sem érhetnek akkor észre sem fogod venni őket.. vagy szórakoztatni fognak. Az ilyen próbálkozásoknál mindig azt figyelem mikor veszi észre, hogy a párom kedvessége mindenkinek szól és nem személy szerint neki.
Hát, nyuszika, így jártál!
A világ ilyen, és a kedvedért nem fog megváltozni!
Én sem akarok neked megfelelni, és nem érdekel a véleményed. Légy boldog a te normáid szerint, de nehogy már megszólj engem, mert nem akarok olyan lenni mint te vagy!
Vannak országok, ahol a te stílusod a menő, csak onnan épp menekülnek...
Köszönöm az értelmes válaszokat!
"nyuszika", sztem kicsit túlreagálod... nem megszólás volt, tényeket írtam le. A hozzászólásodból ítélve viszont te egy olyan nő vagy, aki kipakolja magát. Megmagyaráznád, hogy mi ebben a jó neked, miért csinálod, mi motivál ilyenkor? Őszintén kíváncsi vagyok, nem kötekedni akarok.
Azt meg nem tudom, milyen ország lehet az, ahonnan azért menekülnek, mert a nők nem teszik közszemlére a mellüket.
Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy elég a külső, és már nyert ügyük van. A sok kangörcsös lúzer pedig adja alájuk a lovat, holott egy normális férfinek ennél sokkal több kell (a szokásos közhelyet, most direkt nem sütöm el, de úgyis tudja mindenki mire gondolok).
Persze a férfi szemnek jól esik ilyen csöcskidobós, seggvillantós, stb. képet látni, ugyanakkor én is elítélem, hogy ez lett az általános tendencia mindenhol.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!