Miért viselkednek így a mai lányok, nők?
5 vagyok. Nem vagyok "kipakolós", és nem vagyok beburkolózós sem!
Amikor a munkahelyemen vagyok, akkor kifejezetten szolid kosztüm a viseletem, magasan begombolva.
De ha végeztem, akkor nem zavar a mélyebb dekoltázs, és nem zavar a szabad öltözködési stílus! Fel merem, fel tudom vállalni a testemet. A munkahelyemen kénytelen vagyok a megfogalmazott előírásainkhoz alkalmazkodni, de azután senkinek semmi köze hogy hogy öltözködöm és hogy vetkőzök.
Nem vagyok szégyellős. És nem tekintem értéknek a túlzott szemérmességet. Mi a jó abban?
Hál'Istennek, nem vagyunk egyformák.
ismét 5-ös: Ez a korszak - ha tetszik, ha nem - nem csak az atom, hanem a szex korszaka is! Pontosan a videotechnika és az internet juttatja el mindenhova a meztelenséget és a szexualitást. Ezt nem lehet nem tudomásul venni!
Köztünk az a (nagy) különbség, hogy az én nézetem szerint a meztelenség nem bűn, nem szégyen és nem elítélendő: ez az alap, így jöttünk a világra! Nem kell hivalkodni vele, de nem kell szégyellni sem, túlmisztifikálni meg semmiképp!
Te viszont úgy látod, hogy az illemszabályok által kordában tartott viselkedésformák nem egyeztethetők össze a meztelenséggel. Biztos ez is igaz, csak számomra hiteltelen, értéktelen és érdektelen.
(Az "erkölcs" nevében elképesztően sok, gyönyörű alkotást tettek tönkre, semmisítettek meg (pl. Savonarola stb), de nem tudtak azokkal azonos értékeket teremteni.)
Szerintem az emberi test - Isten ajándéka - gyönyörű, és nem arra hivatott, hogy zavaros erkölcsi zagyvaságok miatt bűnnek kiáltsuk ki annak szabad élvezetét. Az ingerküszöb kitolódásáért sem kellene izgulnod, hisz ez csak az ilyen hozzám hasonlatos züllött nők problémája, a te szendeséged biztos kellő mértékkel, helyén kezeli az ingerküszöbödet. Kedves vagy, de miattam ne aggódj.
Ha pedig valaki a senekét az orrod alá dugja: akkor az azt jelenti, hogy bizony nem jó adót nézel: ha a Pax TV műsorát nézed kitartóan, akkor nem fognak ilyen atrocitások érni...
Kérdező és 10.: Az a gond, hogy meg akarjátok változtatni a megváltoztathatatlant. Csak mert nem értitek. De ahogy az 5. válaszoló is írta: a kedvetekért nem változik a világ. Ez van. Ez tény. Lehet vitatkozni, pontozni, háborogni és értetlenkedni, de az emberek nagy többsége csak akkor változik, ha ő belülről érez egy kényszert rá és nem akkor, mikor Te vagy bárki más, számára idegen ember így szeretné.
Nekem sem tetszik sok minden. A különbség, hogy nem akarok -már, mert valamikor én is akartam- senkit megváltoztatni. Tudom, hogy ha változást akarok akkor nekem kell változni.
Ha küzdeni akarsz azt egyféleképpen teheted meg: Magadat teszed elfogadóvá és nem idegesíted magad. Választasz egy olyan férfit akinek csak a testi szépség nem ér annyit, hogy ezért lecseréljen. Azért persze ne hidd, hogy ettől nem lesz konkurenciád.. úgyhogy nem teheted ölbe a kezed.. egyre jobbnak kell lenned, mert ez a verseny szinte életed végéig tart. Ha megijedsz elvesztél. Ennyi. És ebben van igaza az 5. válaszolónak - függetlenül attól, hogy ezt szeretnéd-e látni vagy még kapálózol ellene.
3. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!