Van valami ősi oka annak hogy az emberek szeretik piszkálni egymást?
suliban is ütögetik, beszólnak a másiknak
Ez ahhoz hasonlít mint amikor az állatkölykök bunyóznak
Ez egy természetes folyamat. Mikor a kisfiuk igy akarjak demonstralni az erejuket.
Idosebb korosztaly kamaszoknal mar az jellemzo ha a masiknak milyen cucca van.
Meg idosebb korosztaly pedig hasonlo felfogassal penisz mutogatas miatt csinalja.
Vannak olyan emberek akik leragadnak egy szinten es azt viszik tovabbi eletszakaszokon is at.
"Darwin-díjasok, genetikai hulladékok"
Szerintem a vesszőnek a jelentését ismerned kéne egy mondatban, hacsak nyelvtanból nincsenek nehézségeid, itt ez felsorolást jelöl, magyarul Darwin-díjasok ÉS genetikai hulladékok.
Nem, nem attól lesznek Darwin-díjasok, hogy másokat piszkálnak. Szóval sem írtam ilyet. De gyakran ezek az emberek nem valami eszesek s akár magukat is veszélyeztetik. Redditen is olvastam pár ilyen beszámolót :)
Akkor ezzel most igen értelmes vagy. Viszont még mindig nincs értelme felsorolásban. Tehát az átlagos kamasz vagy éppen kisfiús viselkedéshez a Darwin díjnak semmi köze.
Természetes kiválasztódás felnőni igen. Még akkor is ha baromi értelmes akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!