Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Roma srácot láttam ma, ahogy...

Roma srácot láttam ma, ahogy megver egy négert akkor most ő rasszista?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom életemben nem láttam hasonlót.

A roma srácot egyébként messziről ismertem, és hát tényleg nem az az ember akivel érdemes kötekedni úgymond, de alapból egy teljesen normális ember (ezt most csak azért írom le, hogy nehogy megkezdődjön itt a szín háború) én nem vagyok rasszista!!

Na szóval a néger srác elkezdte löködni meg ilyesmi, aztán azt látom hogy lever neki egy akkora barackot hogy a mentő vitte el szerencsétlen feka elvtársat..okés ezt még valahogy feldolgoztam, mert elég veszélyes környéken lakom, szóval igazából annyira meg sem lepett.

Igazából ezután voltak furcsa dolgok a roma srác ott ordibált vele "Na kelj fel te n**er g**i" ilyesmiket (jó én megszakadtam a röhégstől), de kb mindenki menekült arról a helyről ahol ez történt.

Tényleg hatalmasat kapott a másik srác súlyos sérülés lett meg minden.

Ezután kicsit elgondolkodtam...létezhetnek rasszista romák??

2017. jan. 10. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Simán. Ők is csak emberek, csak egy másik szín jutott nekik.
2017. jan. 10. 21:40
 2/9 anonim válasza:
90%

Miért ne létezhetnének ? :D

Pl.: A kínaiak is másnak láthatják a négereket :D lehet ők is rasszisták.

Nézd az ő szemszögéből , adott hogy cigány vagy és unod már hogy kötekszenek veled a négerek, rasszistává válhatsz :D

2017. jan. 10. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Általában a legnagyobb rasszisták vádolnak másokat rasszizmussal.
2017. jan. 10. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Nem csak az a rasszizmus, ha a feketéket különböztetjük meg.

Nagyon sok cigány "magyarozik": paraszt magyarok, meg ilyesmi - ez is rasszizmus.

2017. jan. 10. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem, ez teljességgel kizárt. Csak azért mondta, mert idegállapotban volt. Egyébként meg nem is mondta. És nem is verte meg. A néger elcsúszott a hóban, a roma fiú pedig kihívta a mentőket. Ez a színtiszta igaszság.
2017. jan. 10. 21:45
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó :'DDDDDDDDDDDDDDDD
2017. jan. 10. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:

"Há máunika há idegállapotba vótam" :D

Per definitionen simán lehet egy néger vagy egy cigány is rasszista, hisz a rasszizmus nem korlátozódik csupán bőrszínre. Antiszemita rasszistának nevezhetők pl. azok, akik "faji" alapon gyűlölik a zsidókat. Van ún. averzív rasszizmus is, amikor az ember nem akar rasszista lenni, nem is hirdeti magáról és még magának sem igazán vallja be, de mégis idegenkedik a másik rassztól akkor is, ha nincs rá különösebb személyes oka (a migránsellenes gyűlöletkampány sok ilyet kitermelt magából).

2017. jan. 11. 08:32
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:

Színesbőrűek is lehetnek egymással rasszisták, pl fekete kínaival, dél-ázsiai feketével, roma feketével, akármi.

Nyugaton a fehérek leszólása nem számít rasszizmusnak, max negatív megkülönböztetésnek, mivel nincsen mögötte intézményesített hatalom, mint pl a rendőrség, igazságszolgáltatás stb. A rasszizmus olyan megkülönböztetés jelent, ami mögött intézmények is állnak. Nyugaton a fehérekkel ilyen elő sem fordulhat.

2017. jan. 11. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Minden cigány rasszista. Csak ők nem cigányokat utálják.

Pont erröl szól a rasszizmus:utálom azt aki nem olyan bőrszìnű mint én. Ez pedig nem fehér ember vagy bármi más privilégiuma.

Ui nézd meg a párkereső cigány csajokat,mind cigány pasit akat...szerinted ők nem rasszisták.

Illetve amerikában a Fekete párducok szerinted kiket utáltak?

2017. jan. 20. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!