Kilehet jelenteni hogy az idehaza élő emberek, túlságosan függenek a törvényektől?
Lehet én vagyok különcebb a többitől, de sokan egyszerű dolgokat felnagyítanak, pl a sebesség betartása már-már művészi szinten, lejárt műszakival sokan el sem mernek indulni mert mi van ha megállítják, szóval bolhából elefántot csinálnak.
Egy üveg sör után valaki egyáltalán nem ül autóba, én rövid távokat azonban megteszek mert tudom hogy nem szállt a fejembe, persze igyekszem kerülő úton menni.
Külföldön is ennyire betartanak mindent amit a "nagykönyvben" meghatároztak, vagy embere válogatja és inkább kockáztat?
Lehet hogy nem "zéró tolerancia", viszont a határértékek hasonlóak máshol is. 0,2-0,5 ezrelék környékén. Ezekbe az értékekbe 1 pohárnál több sehol nem fér bele.
A sofőröknek meg ott van az alkoholmentes sör, ízre ugyanolyan mint az "igazi". Csak félre kell tenni a haverok "b..zi vagy hogy ezt iszod" kérdéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!