Ti hogyan viszonyultok az olyan személyekhez/családtagokhoz, akik túlságosan is kikérdeznek az életed eseményeiről, faggatóznak, végül kritikusak vagy kritizálnak és osztják az észt?
Lehet, hogy én (30 éves hölgy) vagyok túl érzékeny ha mások, legyen az akár a családtagom, de túlságosan faggatózóak az életem eseményeivel kapcsolatban, és miután információhoz jutnak (mert addig nyúznak, amíg kihúzzák belőlem), aztán kezdenek ítélkezni, és osztják az észt nekem.
Az elmúlt 1-2 évben az életem maga volt a zűrzavar, minden nehéz helyzetemből egyedül kellett talpra állnom, és a családtagok is csak arra voltak alkalmasak, hogy faggatózzanak, persze semmilyen segítséget nem adtak.
Lényegében én csak arra való vagyok nekik, hogy a hátam mögött tovább csámcsogjanak az életemről. Tudom, hogy nem kellene semmit elmondanom nekik, de gondoltam, ha elmondom a bajaimat, akkor talán mellettem lesznek és támogatást kapok.
Hogyan kezelnétek az ilyen családtagokat?
Sehogy. Csak arra válaszolnék úgyis, amire akarok.
Viszont egy kérdés eszembe jutott. A hölgy férfi megfelelője az úr ugye? Nem tudnám 36 éves úrként aposztrofálni magam bemutatkozáskor...
Van ennél még följebb? :)
Belőlem nem tudnak kihúzni bármit bárki.
Ha nem akarod elmondani ne is utalj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!