Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez? Amikor isten az...

Miért van ez? Amikor isten az észt osztotta ők vécén voltak?

Figyelt kérdés
Egy,egy válaszíró annyira lenézően és meggondolatlanul írja a válaszait,hogy bele sem gondol hogy ezzel mennyire minősíti magát,mert ahgyan a minap is egy kérdésemre válaszoltak annyira alpári és embertelen módon,hogy leesett az állam.De azok az emberek akik könnyűszerrel leidiótáznak vagy akármi mást mondanak társaikra azok szálljanak már magukba könyörgöm.És egy kicsit gondolkozzanak el azon,hogy hogy beszélnek és miért.Teljesen alaptalan dolgokkal minősítenek egyesek másokat.Az a sok ész......

#eszetlenek
2014. febr. 5. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Te sem vagy jobb, most ugyan azt csinálod mint akkor ők, ismeretlenül ítélkezel. Egyébként néhány kérdés annyira buta és értelmetlen, hogy nem is lehet normálisan reagálni rá. Normális kérdésekre általában normális válaszok is szoktak érkezni, persze ott is becsúszik egy-két alpári válasz, de a többség normális.
2014. febr. 5. 13:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Aki velem normálisan beszél normálisan ír rólam,azzal énis ugyanúgy viselkedem. Azért csinálom ugyanezt mert ha velem úgy beszél mint egy darab szarral ne várjon mást kölcsönbe.Te meg lődd le magad.Igen fáj,de nem az amit hiszel,hanem az hogy vannak ilyen rendkívül buta emberek mint te.
2014. febr. 5. 14:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Anyukam szokta mondani mindig: "hulye kerdesre hulye valasz"

Plane ne csodalkozz ha olyanokat irsz bele a kerdesbe hogy "naaagyooon".

gondolom ezen akadtal ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2014. febr. 5. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi Kérdező! Én még régebben feltettem egy kérdést, miszerint útbaigazításra lenne szükségem, valaki nem tudna esetleg segíteni? Kapásból egy-két barom irkált, el lettem hordva minden életképtelen, lusta, disznónak,, hogy hogy merészelek én ilyeneket kérdezni, mintha bármi köze lenne hozzá. Bár volt aki rendes volt. Az egyik egyik kretént annyiszor jelentettem, hogy remélem kirakták innen a szűrét, bár nem hinném, hogy ennyi elég lenne hozzá
2014. febr. 5. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Pedig az útbaigazítás az a tipikus életképtelenség példája. Van térkép, Google maps, útvonaltervező, és erre rengeteg kérdés van itt. Egyszerű dolgok ezek.

A legújabb mutatvány pedig ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__barkacsolas__5351403-a..

2014. febr. 5. 15:18
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

"Pedig az útbaigazítás az a tipikus életképtelenség példája. Van térkép, Google maps, útvonaltervező, és erre rengeteg kérdés van itt. Egyszerű dolgok ezek. "

te meg az eszem nincs, de azért pofám az van embereknek vagy a példája

2014. febr. 5. 15:22
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Pedig alapvető problémákat illik tudni önállóan megoldani. Az internet kora előtt is odataláltak az emberek mindenhova. Vannak táblák, térképek, rengeteg használható eszköz. Ma már azt is megmondja az útvonaltervező, hogy melyik utca/házszámnál és merre kell kanyarodnod, melyik busszal menjél hány megállót, ha a tömegközlekedést akarod használni, stb. Csak sokan lusták, vagy képtelenek értelmezni a kapott eredményeket. Ez elkeserítő sajnos.

Azokról nem is beszélve, akik olyat kérdeznek, amit a Google első találattal tökéletesen meg lehet válaszolni, vagy csak meg kellene nézni a tankönyvekben. Elképesztő a tudatlanság, műveletlenség.

2014. febr. 5. 15:37
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Inkább útbaigazítós kérdéseket fogok feltenni, mint, hogy idegenekkel oldjam meg a házassági problémáimat, de nyilván a hozzád hasonló értelmeknek ez kell, gondlom ott jobban ki tudod élni 2bölcs 2 mondásaidat, mert amúgy egy csődtömeg vagy! És majd pont te fogod tudni, hogy én milyen ember vagyok, szart se tudsz nem normális! A kérdezőt is kapásból sértegetted! Fasza gyerek vagy gratula! :)
2014. febr. 5. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
-2 még mielőtt itt megkapnám, hogy még írni sem tudsz, mert most meg majd jön az.
2014. febr. 5. 16:52
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
:D :D :D :D :D
2014. febr. 5. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!