Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok tényleg utálják az...

A lányok tényleg utálják az alacsony fiúkat?

Figyelt kérdés
Nem csak,hogy nem jönnének velük össze,de még barátkozni se hajlandóak velük,legszivesebben írtanák őket?

2017. jan. 7. 16:12
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
23%

37#

Önsajnáltatásban nagyon jók a picurkák :)

Legalabbis a többség.

Én mondhatom ezt 165 cm-es pasiként?

2017. jan. 8. 13:56
 42/47 A kérdező kommentje:
Pont,hogy minket csesztetnek a magasabbak.Mi nem csesztetünk senkit.Akkor mégis miért mi lennénk a gonoszak?
2017. jan. 8. 16:36
 43/47 A kérdező kommentje:
De a lányok szeretik a macskákat meg a kiskutyákat.Azok is kistermetűek,őket mégsem utálják?
2017. jan. 8. 23:16
 44/47 anonim ***** válasza:
25%
Ennyi rinya p...t egy helyen...
2017. jan. 8. 23:16
 45/47 anonim ***** válasza:
31%

44#

Ezt már én is írtam, de törölték. A kis nyomiknak fáj az igazság. (És mielőtt meglovagolnátok a nyomi szót, ti lelkileg vagytok nyomorékok.)

2017. jan. 8. 23:25
 46/47 anonim ***** válasza:
51%

Átalakítanám a kérdésben szereplő feltevést:

A lányok a férfias külsejű férfiakat szeretik, aki erőt sugároz és dominanciát, ugyanakkor megfelelően jóképű is. Ehhez hozzátartozik a magasság, a vállszélesség, a testalkat, valamint az arcvonások: a felnőttes, férfias arcvonásokkal rendelkező vagy éppen szépfiús arcok mindig kapósabbak lesznek.

Emiatt úgy gondolom, hogy a magasság az EGY tényező, amit a többi tényezővel lehet kompenzálni. Ezért kezd el sok alacsony srác kondizni, borostát/szakállt növeszteni, tetováltatni magát stb. A megjelenése, kisugárzása erősebbé dominánsabbá válik ezáltal.

Saját tapasztalatból tudom, hogy önmagában a magasság nem döntő tényező: én 195 centi magas vagyok, de például a tizenéves időszakomban esélyem nem volt labdába rúgni a lányoknál, mivel vékony voltam, az arcvonásaim pedig még fiúsak, nem férfiasak (nem volt borostám, viszont pattanások voltak rajtam stb.). Ráadásul szerintem a túl magas testalkat sem előny, mivel a lányok egyből felteszik magukban a kérdést, hogy "hát hogy néznénk ki egymás mellett, mit mondanának az emberek?"

Ahogy én látom, a legideálisabb magasság a 180-189 centi közötti sávban van.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy van még egy tényező, ami ahogy telik az idő, egyre fontosabb lesz a párkeresésnél: a pénz.

Egyébként kérdező, nem akarlak elkeseríteni, de a fiatal időszakod az szívás lesz. Azonban figyeld meg, az olyan csajok, akik most levegőnek néznek, később keresni fogják a társaságodat, mivel akkorra már lesz egzisztenciád, állásod, önállóságod. Nekik meg majd kattog a biológiai óra. Szóval ne add fel, mire eléred a harmincas éveidet, sokkal jobb esélyeid lesznek a veled egykorú nőknél, és olyanokat is meghúzhatsz, akikről most még nem is álmodnál.

2017. jan. 9. 08:42
 47/47 Lazy Lover ***** válasza:
50%
pontosan az ilyen kiélt 30 éves nőknél már nem akadály ha alacsony vagy mert a hogy előttem írták gyereket akarnak megállapodni végre meg a 30 éves nők már nem kellenek a macsóknak így kénytelenek be érni ami jut
2017. jan. 9. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!