A lányok tényleg utálják az alacsony fiúkat?
37#
Önsajnáltatásban nagyon jók a picurkák :)
Legalabbis a többség.
Én mondhatom ezt 165 cm-es pasiként?
44#
Ezt már én is írtam, de törölték. A kis nyomiknak fáj az igazság. (És mielőtt meglovagolnátok a nyomi szót, ti lelkileg vagytok nyomorékok.)
Átalakítanám a kérdésben szereplő feltevést:
A lányok a férfias külsejű férfiakat szeretik, aki erőt sugároz és dominanciát, ugyanakkor megfelelően jóképű is. Ehhez hozzátartozik a magasság, a vállszélesség, a testalkat, valamint az arcvonások: a felnőttes, férfias arcvonásokkal rendelkező vagy éppen szépfiús arcok mindig kapósabbak lesznek.
Emiatt úgy gondolom, hogy a magasság az EGY tényező, amit a többi tényezővel lehet kompenzálni. Ezért kezd el sok alacsony srác kondizni, borostát/szakállt növeszteni, tetováltatni magát stb. A megjelenése, kisugárzása erősebbé dominánsabbá válik ezáltal.
Saját tapasztalatból tudom, hogy önmagában a magasság nem döntő tényező: én 195 centi magas vagyok, de például a tizenéves időszakomban esélyem nem volt labdába rúgni a lányoknál, mivel vékony voltam, az arcvonásaim pedig még fiúsak, nem férfiasak (nem volt borostám, viszont pattanások voltak rajtam stb.). Ráadásul szerintem a túl magas testalkat sem előny, mivel a lányok egyből felteszik magukban a kérdést, hogy "hát hogy néznénk ki egymás mellett, mit mondanának az emberek?"
Ahogy én látom, a legideálisabb magasság a 180-189 centi közötti sávban van.
Arról sem szabad megfeledkezni, hogy van még egy tényező, ami ahogy telik az idő, egyre fontosabb lesz a párkeresésnél: a pénz.
Egyébként kérdező, nem akarlak elkeseríteni, de a fiatal időszakod az szívás lesz. Azonban figyeld meg, az olyan csajok, akik most levegőnek néznek, később keresni fogják a társaságodat, mivel akkorra már lesz egzisztenciád, állásod, önállóságod. Nekik meg majd kattog a biológiai óra. Szóval ne add fel, mire eléred a harmincas éveidet, sokkal jobb esélyeid lesznek a veled egykorú nőknél, és olyanokat is meghúzhatsz, akikről most még nem is álmodnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!