A lányok tényleg utálják az alacsony fiúkat?
Dehogynem.
De gyakorlatilag ti vagytok itt ketten az oldalon,akik terjesztik ezt,hogy az alacsony fiúknak nincs esélye meg mindenféle tudományos magyarázatokat próbáltok gyártani erre.Inkább húzzatok az oldalról ti gyászhuszárok.
11:
"Szerinted miért van az, hogy mind a gimiben, mind pedig az egyetemen az az általános jelenség, hogy az alacsonyabb srácok együtt vannak, mint egy klán, szinte mindig egymással beszélgetnek, a magasabb pasikat meg mindig a csajok gyűrűjében találod meg, ahogy kávézgatnak/jópofiskodnak."
12 év suli, 6,5 év egyetem után ezt sehol sem láttam, ennek ellenkezőjét, ahol a magas fiúk kiközösítettek voltak, és a lányok szóba sem álltak velük, szinte mindenhol.
"én nem vagyok se nő utáló se fusztrált! erre fogják a "nők" nem merik be vallani hogy undorodnak a törpe pasiktól!"
Leírod, hogy nem vagy frusztrált, aztán a következő mondatodban meg is cáfolod...
Nem az alacsonysággal van a baj, hanem a miatta kialakuló frusztráltsággal.
Ez szinte minden alacsony férfira igaz.
Én 178 cm magas vagyok, nő és aki alacsonyabb az szinte esélytelen. De volt kivétel aki tetszett és alacsonyabb volt, mert olyan volt a személyisége.
De ez ritka, inkább a túlkompenzálás, düh, pózolás megy. Ezek meg nem vonzóak.
Ja és, hogy "esélyt sem adtak", a nő nem olyan, hogy az jár neked. Nincs ilyen, hogy nem érdekel valaki, de adsz neki egy esélyt. Egyik nő sem szeretet szolgálat, hogy aki alacsony, csúnya, nyomorék, mit tudom én, szánalom alapon majd kap egy esélyt.
Dolgozd fel, hogy alacsony vagy és növessz egy normális személyiséget vagy mondj le a nőkről. Ez a két választásod van.
Nem az a baj, hogy alacsony vagy, hanem az, hogy arrogáns barom vagy miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!