Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan így élnek . Munkanélküli...

Sokan így élnek . Munkanélküliek és belenyugodnak, miért? Többi lent

Figyelt kérdés

Munkám során házhoz járok ,és azt vettem észre hogy délben még köntösben mosolyogva újságolják hogy 3 éve munkanélküliek,nagyi vagy apa és anya tartja el, miközben 30-40 évesek kb ....oké még ha pályakezdő 20 on éves lenne de még akkor se normális,,,

Számtalanszor a nők kifestve fülig érő szájjal kiöltözve ottthon mesélik hogy nincs munka stb a férfiak kisgatyába le starpálva borostásan sütik a rántottát és mondják hogy a nagyi fizet mindent

kérdem én akarnak ezek az emberek egyáltalán dolgozni? vagy túl kényelmes így nekik és tök természetes hogy nagyi eltartja őket ?? életerős emberekről van szó

oké aki beteg csökkent munka képességű ,de akinek semilyen baja nincs ,hanem arra hivatkozik hogy diplomás és 3 éve otthon van ,ugyan már akkor el kell menni szerintem konyhai kisegítőnek vagy takarítónak vagy bárminek !!!! akkor sem a 80 éves nagymamámtól veszem el a a fele nyugdíját !!!!!

mert 70 ezer is jobb mint a nulla forint !!!

Hogy a fenébe tudnak ezek az emberek nyugodtan lehajtani a fejüket és tükörbe nézni !!!

én is voltam munkanélküli, és igenis úgy kelltem fel reggel hogy addig haza nem jövök még nem találok munkát, csomagoltam folyadékot szendvicset ,és addig kopogtattam éttermekben cégeknél kft nél még nem jártam sikerrel, megpihenni sem mentem haza 1 parkban leülltem pihenni , pedig nekem is van szakmám és játszhattam volna a bogyómat hoyg én csak a szakmámban vagyok hajlanó elhelyezkedni ,de nem !!!! mert én senkivel nem akarom eltartani magamat ,és megörülnék a tétlenségben !!!

és sikerült is 1 nap alatt találnom munkát reggel 8 tól délután 5 ig jártam a várost , igaz sok étteremben stb stb hülyének néztek hogy az utcáról bemegyek ,de szerintem aki valóban akar valamit az mindent de mindent MEGTESZ a cél eléréséhez ,,,,

Tehát ezek az emberek akik több éven keresztül arra hivatkoznak hogy nincs munka és hogy milyen szerencsétlen és hogy faluban él az mind mind kamu !!!

én csak a szerencsétlen nagyikat anyákat szülőket sajnálom hogy ilyen ember a gyerekei hogy kihasználják a helyzetet és kényelmesen köntösben nézik a szappan operákat és elvannak ,,,még mások megszakadnak hogy mindenük meglegyen ...

Szégyeljék magukat az ilyen semmire kellők mert azért van arra is példa hogy tanuló létükre a fiatalság keményen gyári munkát válalnak délelőtt és délután mennek tanulni késő estig, miközben biológusnak , stb tanulnak és ráadásul ezek a gyereke maguktól felfogták hogy hiába állnak jól a szülők anyagilag nem telepedhetnek rájuk , és sokszor hulla fáradtan bandukolnak át az iskolába de megcsinálják mert megakarják csinálni !!!

2017. jan. 7. 09:07
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Jól tetted,hogy leírtad, kösz. :)
2017. febr. 10. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!