Munkanélküliek! Nektek hogy telnek a napjaitok?
Én is akartam 'adminisztrációs' munkakörben elhelyezkedni, hogy majd milyen frankó lesz egy vállalatnál ülni és iratokat tologatni... Stressz mentes munkakört akartam, ahol nem kell sokat beszélnem emberekkel.
Ilyen nincs. Ezért feladtam ezt a fenébe és amíg otthon voltam egyfolytában tanultam. Én informatikai sulit végeztem és így minden dolgott elkezdtem tanulni ami érdekelt. Otthon, online. Volt amit ingyenese, volt amit pénzért - nem sokba kerültek.
Fotográfia, photoshop, grafika, cms rendszerek, frontend, design, arculat tervezés, stb... Valamint programnyelveket tanultam egész nap. Közben meg kerestem munkát ezerrel, mert nekem is végesek voltak a tartalékaim.
Most sikerült elhelyezkedni, de innen tovább szeretnék állni, amilyen hamar csak lehet, mert nem fizetnek meg eléggé a tudásomhoz képest. Vagy elhúzok vállalkozónak.
Azt tanácsolom, hogy amíg otthon vagy, addig tanulj online valamit ami érdekel. Nem csak informatikával kapcsolatos dolgok vannak fent. Keresgélj és használd ki az idődet.
Állást keresek - kb. eddig semmi -, filmeket nézek angolul, fordítok hobbiból.
Írok, olvasok, és főzök.
Én ezért nem váltottam addig, amíg nem volt meg a másik munkahely. Amikor visszahívtak a mostani munkahelyemről, akkor kezdtem el a felmondási időmet tölteni az előző helyen. Szerencsére az új munkahelyemen is előre szóltam, hogyha rám esik a választás, ezzel számoljanak és szerencsére rugalmasak voltak.
A két munkahelyem között volt 1,5 hét szünet, akkor kipihentem magam, rákészültem a dolgokra és így kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!