Miért van az, hogy az emberek nagy része már szinte kötőszókként használja a csúnya szavakat (tisztelet a kivételnek)?
Nekem ilyen ismerősöm csak egy-kettő van.Engem nem zavar,mindenkinek a saját szíve joga eldönteni,hogy ékesíti,hangsújozza saját mondatait.
Egyesek úgy megszokták,hogy észre sem veszi.>>>Amíg engem nem sért meg a csúnya szavaival,addig tőlem hülye is lehet mint a sárga föld.
Van elég problémám anélkül is,hogy mások viselkedésén húzzam fel magam.
Akit ez zavar,annak azt tanácsolom,próbálja az ilyen emberek figyelmen kívül hagyni,mert attól hogy valami/valaki frusztrál,attól az még nem fog semmin sem változtatni.
Attól,hogy a korosztályom nagy része bunkó mint a főld,nem fogok idegeskedni rajta,mert az engem nem visz előre.
"Félelmeiket leplezni próbálják? Ez mit jelent?
Egyébként most kint qrva hideg van. Vagy kibszott hideg. Nem nagyon hideg. Hangulatfestő szó."
Természetesen hangulatfestő szó, a lényeget tekintve ezt kiemeltem én is, valamint hogy káromkodni szintén természetes dolog, de ha van gyerek a közelben, akkor virágnyelven káromkodok, mert nem kell a gyerekeknek ezen változatait is hallania, erre ráérnek 16 éves koruktól.
Én azokra utaltam, akik játsszák a menőt, és ezért használnak direkte vulgáris kifejezéseket.
Nem pusztán feszkólevezető gyanánt használják egyesek,
és nem pusztán hangulatfestés gyanánt.
Na, azok elég suttyók... És igen, félelmeiket leplezik ezáltal:
"Jááááj, mi van ha nem felelek meg a klikkemnek? Mi van, ha én nem játszom a huh-de-lazát a b.z
meg -eléssel???
Jájjj, jájjj, rettegek belül, csak meg ne lássák rajtam!
Jájjj jön valaki, na felveszem a pózt:
- Höh, na mivvan g. Cccci, he? ;) Mesélj f.
Szikám, höh! :)
(Jaj, jaj, de jó, hogy nem vóót túl feltűnő, hogy játszom a lazát miközben rettegek belül, nehogy kiközösítsenek, ha birkamódra nem utánoznám a gyökér stílusát a klikkemnek, jáááááj.. bár, igaz, nagyon átlátszó fsz vagyok, de hát, ez az én színvonalam....)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!