Miért viselkednek így?
Már a férfiak is ezt csinálják,nemcsak a nõk?
Különben meg az ilyen emberek is ugyanazt kapják másoktól, valakin le kell vezetni a belsõ feszkót.
"Hogy tiszteljen egy nő egy olyan férfit, aki a saját férfitársát nem képes tisztelni?"
A tiszteletet netán ki is kellene érdemelni, nem? Te minden szutyok luvnyát tisztelsz, csak mert az a nőtársad?
gondolom lány vagy ilyen kérdés után.
alap evolúciós szerzemény a csoporton belüli hierarchia.
szóval szó nincsen semmiféle jelenlegi sztereotípiáról.
a csoportnak meg minél hasznosabb tagja valaki,a viselkedése minél inkább kiváltja a csoport tagjainak elismerését,annál magasabban áll a hierarchiában.
ezért értelem szerűen egy csajozós,közősportokat,testépítést űző csoportban nem lesz helye egy alacsony önértékelésű,negatív beállítottságú tagnak.
vagy ha lesz is,ő lesz a céltábla az udvari bolond.
a nők meg pont a legdominánsabb,legtiszteletlenebb férfiakat szeretik a legjobban,az alfa hímet,aki nem kér engedélyt.
ha arra sem vagy hajlandó,hogy rendesen végigolvasd a választ,akkor nincsen mit tenni.
a külső az neked fontos eléggé erősen,mert már másodszor erőlteted,én ilyet nem írtam.
úgyhogy aki marha barom módon reagált itt az te vagy.
onnan vesszük,hogy tiszteletlen alfahímek vagyunk,és nem arról van szó,hogy nem férnek bele a világképünkbe,csak mivel haszontalanok,ezért szükségtelenek.:)
és megjegyzem,hogy alapvetően a csoport dinamikát elemezzük most tudtommal,nem világképet.
te tényleg szellemi fogyatékos vagy ember?
az orvos éppen életet ment a példában,tehát nemcsak a csoport hasznos tagja,hanem nélkülözhetetlen tagja.
bármelyik csoportról is legyen szó az orvos mindig hasznos.
és mivel nem tudsz leszállni,elfüggetleníteni a külső megjelenéstől ezért a vita értelmét veszítette.
persze megértem,hogy neked nagyon fontos a külső,de jelenleg nem tartozik sem a kérdéshez,sem a vitához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!