Az igaz hogyha a "baba arcszőrzetet" leborotválom az arcomról akkor egyre több és vastagabb szálú arcszőrzetem lesz?
Figyelt kérdés
2017. jan. 3. 20:50
2/10 anonim válasza:
Nem. De ha vágod, újra kinő. "Nemmaradugy!" :D
3/10 anonim válasza:
Talán annyi igazság lehet a dologban, hogy a borotválás a mechanikai masszírozó hatás és a létrejövő kis bőrgyulladás miatt fokozza az arc bőrében a vérellátást, ami viszont nyilván serkenti a szőrtüszők működését. Csak éppen tudományos vizsgálatot még nem folytattak ebben a témában sem.
4/10 anonim válasza:
Nem.
Ugyanakkor, egyes szakértők szerint, borotválkozás hatására gyorsabban nőhet vissza a szőr.
5/10 anonim válasza:
Brit tudósok megállították hogy "nem tudom". :D
7/10 anonim válasza:
Aha a francokat nem. Ossze se lehet hasonlitani mi volt a pofamon 15 evesen meg most
8/10 anonim válasza:
Hát a nőknél is megerősödik a szőr, ahol leborotválják, de inkább csak feketébb és vastagabb lesz, dúsabban nem fog nőni talán ott, ahol eredetileg nem is.
9/10 anonim válasza:
#7 - pontosan. És ha 15 évesen nem vágtad volna le, akkor a legrégebbiek vége még 50 μm lenne, a legfrissebb meg 100, a temetkezési vállalkozó meg majd 150 μm-t vág az arcodról, amikor összerak a temetésre. Ez időszakos vágással (2-3 naponta), meg anélkül is így működik. A korral vastagszik és sűrűsödik.
10/10 anonim válasza:
Arcon a csipesszel szedés hatására nálam durván erősödött a szőr, borotválásnál viszont nem vettem észre ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!