Furcsa tulajdonságok?
Furcsa vagyok attól hogy: (?)
Szeretem ha esik az eső.
Szeretem ha hamar besötétedik (téli időszámítás).
Jobban szeretem a benti lámpafényt mint a napfényt.
Egyedül a feleségemmel vagy a kislányommal szeretek lenni vagy persze egyedül.De mással nem főleg órahosszákig.
Nem szeretek bulizni.
Utálom a nagyobb és kisebb társaságokat is.
Nem szeretem ha megérintenek vagy hozzámérnek.
Még sok hasonló dolgom van.Szerintetek nagyon elütök a "normál"-tól?Nektek is vannak fura tulajdonságaitok?
mintha engem írtál volna le.
Annyi különbséggel, hogy nekem NÉHA bejön a bulizás, de főként kisebb baráti társasággal, pl házibuli.
Én is inkább lámpafény párti vagyok, szeretem a telet, téli időszámítást. Az esőt is szeretném, ha nem lennék megrögzött robogós.
Ebben nincs semmi furcsa vagy elítélendő, szimplán nem vagy "társasági lény".
Nálam valószínűleg azért alakult így, mert sokat csalódtam (és csalódok a mai napig) emberekben. Önzetlenül segítek sokszor, és nem, hogy megköszönnék, még hátba is szúrnak sokszor (az is jobb lenne, ha szimpán le$z@rnának).
Fura tulajdonság? Nekem az egyik részben a fent leírtakból fakad: képes vagyok egy órán át "beszélgetni" a 25 éves Opelommal :)
Akkor nem vagyok egyedül :) Nekem is van egy Opelem de az csak 24 éves :)Vele ugyan nem szoktam beszélgetni de magamba előfordul főleg ha már alszik mindenki én pedig iszok valamit megbeszélem az aznapot magammal :)
Köszönöm a válaszokat!
Nem az a kérdés, hogy kell-e tenni ellene, hanem az, hogy tudsz-e? És a válasz; nem.
Alapjában nincs is baj a jelenlegi állapotoddal, csak annyi, hogy marha nagy kockázatot vállaltál fel vele. A feleséged az egyetlen társad az életben. Feleség és barát egy személyben. Ha valami oknál fogva elveszíted őt, mindent elveszítesz, és nehezen kecmeregsz majd talpra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!