Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Furcsa tulajdonságok?

Furcsa tulajdonságok?

Figyelt kérdés

Furcsa vagyok attól hogy: (?)

Szeretem ha esik az eső.

Szeretem ha hamar besötétedik (téli időszámítás).

Jobban szeretem a benti lámpafényt mint a napfényt.

Egyedül a feleségemmel vagy a kislányommal szeretek lenni vagy persze egyedül.De mással nem főleg órahosszákig.

Nem szeretek bulizni.

Utálom a nagyobb és kisebb társaságokat is.

Nem szeretem ha megérintenek vagy hozzámérnek.

Még sok hasonló dolgom van.Szerintetek nagyon elütök a "normál"-tól?Nektek is vannak fura tulajdonságaitok?

2016. nov. 11. 11:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
El kellene menni a körzeti orvoshoz, kérni beutalót a -NE IJEDJ MEG- pszihiátriára (ott orvosok dolgoznak és állitják fel a lélek betegségeinek diagnózisát, terápiát irnak elö v. esetlegesen gyógyszert amivel jobban tudod élni az életed, ne fogadd el inkompetens emberektöl a ráolvasást, hogy ez a bajod-az a bajod, -Bocs mindenkitöl!- Ez elég összetett dolog ami neked van. De az, hogy rosszul esik az érintés, ok, az, h. végsö soron izoláltan élsz azon pedig valahogy segiteni kell mondjuk csoportterápiával vagy valami hasonlóval... Járj utána! Sokszor felnött korban derül fény ezekre pl.: Fejlödési rendellenességek, Touretts s., Dyslexia, Dyskalkyli, Asperger, Ad/Hd, Bipoler, Depresszio etc.
2016. nov. 14. 12:20
 12/12 anonim válasza:
Elsönek: Ha autista jellegü problémával állunk szemben akkor az neki nem gond, csak a körülötte lévök veszik észre a nehézségeket. Lehet igy is egész és boldog életet élni, meg kell hozzá teremteni a kellö feltételeket. EZT NEM BETEGSÉGNEK KELL FÖLFOGNI! Attol még lehet valaki okos, szerethetö, intelligens.SÖT! EINSTEIN is ki tudta magából hozni a legjobbat ;) -minden téren-
2016. nov. 14. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!