Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért zavarja a szüleimet,...

Miért zavarja a szüleimet, hogy kézzel eszek?

Figyelt kérdés
Jó,tudom,mindenki kézzel eszik.De én evőeszköz nélkül akarok enni rizst,főzeléket,krumplit,MINDENT.Na jó,levest nem.De azon kívül jobban szeretek kézzel enni.Szüleim meg nem hagyják...De miéért nem? Én hagynám,hogy úgy egyenek,akkor ők miért nem?
2017. jan. 1. 16:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
énis sokáig így akartam enni én notorikus szaft mártogatásból álltam kézzel ,de msotmár a gyerekeim előtt nem eszek így kb 17 éves koromig így ettem ,így esett jól , és röhögtem akik nyesték a pizzát bénázva én meg már jóízűen tömtem magamban , sok ember egymást utánozza majmolja, etiket meg sok hülyeség , közbe otthon kivágják a hűtőt azt zabálnak mint az állat ,álszent majmok ,, ez olyan dolog hogy azzal sem értek eggyett mai napig hogy köszönjek a lépcsőházban mindenkinek a buszona sofőrnek ha belépek a rendelőben stb,,,mi a fene hasznom van belőle ??? nem is ismerem őket nem is akarom,,a szeretimmel haverokkal más de 11 vad idegenek mit nyaljak ???!!! szóval ha neked úgy esik jól egyél úgy nekem párom rám mosolygott az étteremben mert látta hogy már elkapott az ideg a késsel villával való sz^^rakodással és mosolyogva mondta ne foglakozz kicsim senkivel egyél úgy ahogy akarsz , például ő elfogadott így hogy nem sodrodok nem birkulok a többi 1 tucattal
2017. jan. 1. 17:36
 12/16 anonim ***** válasza:
ez nem is baj ,inkább a csámcsogás gáz inkább
2017. jan. 1. 17:38
 13/16 anonim ***** válasza:
#11 - kevered a szezont a fszommal, a kérdező már a rizsát is kézzel enné. Azért ne legyünk már sertések.
2017. jan. 1. 17:44
 14/16 anonim ***** válasza:
a fszodat anyukádnak ad bő nyállal :)
2017. jan. 1. 17:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem jó, a mi családunkban nincs vérfertőzés, de látom, hozzád közel "áll!" a téma. Anyu, apu testvérek? :D
2017. jan. 1. 18:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Boldog új évet mindenkinek! :D
2017. jan. 1. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!