Miért zavarja a szüleimet, hogy kézzel eszek?
Figyelt kérdés
Jó,tudom,mindenki kézzel eszik.De én evőeszköz nélkül akarok enni rizst,főzeléket,krumplit,MINDENT.Na jó,levest nem.De azon kívül jobban szeretek kézzel enni.Szüleim meg nem hagyják...De miéért nem? Én hagynám,hogy úgy egyenek,akkor ők miért nem?2017. jan. 1. 16:01
2/16 A kérdező kommentje:
Igen......?
2017. jan. 1. 16:03
4/16 anonim válasza:
Mert próbálnak beléd csempészni egy minimális kultúrát, mert ha nem teszik, a következő az lesz, hogy az udvar közepére kakálsz, majd visszamászol a fára.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem kamu.
4# Az jó lenne XD
2017. jan. 1. 16:10
6/16 anonim válasza:
Érthetetlen. A levest miért nem? Nem megy? Kimarkolászod a sürüjét a levet meg megiszod. De el is lesheted a technikájár röfiktöl, kutyusoktol, cicáktol.
7/16 A kérdező kommentje:
6# Vagy tőled :D Taníts,Mester.Vagy Bartos nagybaú megtanít.
2017. jan. 1. 16:19
8/16 anonim válasza:
Mert undorító? Mert illetlen? Ha így ennél én le se ülnék veled egy asztalhoz.
Khm, kamu.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem kamu!!!!!!!
2017. jan. 1. 17:23
10/16 anonim válasza:
Én rád borítanám az asztalt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!