Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire beteges, hogy rosszul...

Mennyire beteges, hogy rosszul vagyok a szép és boldog lányoktól?

Figyelt kérdés
Ne kérdezzétek, hogy ez miért van. Még csak szexuálisan sem vonzódok a szép és vidám lányokhoz, annál inkább érzek ellenszenvet irántuk. Múltkor is láttam vagy 3-4 szép csajt, ahogy az egyetemen nevetgélve beszélgettek és nem arra gondoltam, hogy milyen dögösek és de meg...őket, hanem, hogy vajon hány srácot aláztak meg, hányat csaltak meg és mekkora lehet az egojuk. Biztos velem van a baj, de sztem ezt a velük szemben felállított sztereotípiát és megbélyegzést már sosem fogom tudni eltüntetni a fejemből, hacsak nem alakul ki egy ehhez hasonló stílusú csajjal valaha is egy stabil/boldog párkapcsolatom. Van még ilyen hozzám hasonló fiatal pasi, aki így gondolkozik?

2016. dec. 21. 21:55
1 2
 11/11 David82 ***** válasza:
Tudomásom szerint nincs.
2016. dec. 29. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!