Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A japán lányoktól elkap a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A japán lányoktól elkap a szaporodási ösztön, főleg ha szép a cicije. Szexelt már valaki japán lánnyal? Ha igen milyen volt?

Figyelt kérdés

2016. nov. 9. 11:46
1 2
 1/15 anonim válasza:
43%
Én is szaporodnék.
2016. nov. 9. 11:51
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Igen. Nagyon élveztem, olyan jó volt behatolni :)

2/Polip

2016. nov. 9. 11:59
 3/15 October15 ***** válasza:
40%
2.: Watashi no koto kizuite kudasai, Senpai!
2016. nov. 9. 17:42
 4/15 anonim ***** válasza:
39%
Én még nem , de a haver már majdnem.
2016. nov. 9. 18:14
 5/15 anonim ***** válasza:
11%

Mindig szerettem volna, sajna nem hiszem, hogy összejön nekem... Kis filmecskék japán csajokkal azonnali szaporodásra ingerelnek és azok a hangok, amit kiadnak közben, hát az őrületbe kergető...

A japánokkál a szex nem tabu, hanem az élet tökéletes élvezése!

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. nov. 10. 09:51
 6/15 anonim ***** válasza:
Egyszer majdnem, de aztán mégsem. :(
2016. nov. 10. 14:06
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Még én sem de keresem a lehetőségét,nekem is nagyon bejönnek,mondjuk nem csak a japán úgy alapból az ázsiai csajok,kínai,vietnami stb. Köztük is rengeteg a jó nő :-) itt pesten vannak is sokan de olyan megközelíthetetlennek tűnnek mint ha úgy a saját köreikben mozognának inkább -sajnos- így marad az asia centeres meg sárkány centeres shoppingnak álcázott kukkolás :-)
2016. nov. 16. 09:57
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
japánnal még nem,de thai-al igen. nos felemás volt én élveztem úgyahogy de ő nem hiszem. első voltam neki és elég szűk volt...de amugy nem másabb mint a nők úgy álltalában csak nem olyan fehér és mandula szemű.
2016. nov. 16. 10:47
 9/15 anonim ***** válasza:
A hírolvasós videóba beletekertem, hát nem tetszett. Szegény lányka. :-(
2016. nov. 16. 11:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok ha nem is japán de kínai mindegy de bárcsak megkóstolhatnám...
2016. nov. 28. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!