Vannak itt olyan emberek, akiknek eltér az értékrendje a fogyasztó, birka, teljesítmény orientált stb. társadalomtól?
22 én leírtam, hogy nem tér el az értékrendem.
3-as voltam.
Utolsó szegénykém te nem tudtad értelmezni... Már hogy lehetne AZ maximalista, aki még egyszerű dolgokat se képes értelmezni?!
Mi köze a maximalizmushoz a fogyasztó birka társadalomhoz és a teljesítmény-orientáltsághoz? Semmi! Te inkább megfelelési kényszeres vagy. Beleillesz a birka társadalomba. Ennyi.
Az "én már leírtam, hogy az enyém nem tér el" azt engedi feltételezni minden értelmes ember számára, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem tér el, és beillek a jelenlegi fogyasztói társadalomba. Fölösleges volt még egyszer leírnod rólam, amit már én is leírtam magamról :)
A "maximalista" szó jelentése pedig az, hogy "tökéletességre törekvő". Ilyen ember bárki lehet, semmi összefüggés nincs a szellemi képességek, és a magaddal szemben támasztott elvárások között.
Attól, hogy lebutázol háromszor is, én még nem leszek ostobább :) Az, hogy _te_ nem tudtad értelmezni az én válaszomat (vagy pont, hogy megértetted, hogy rávilágítottam a kérdés hiúságára és értelmetlenségére, és ez bánt ennyire), pedig csak a te szellemi szintedet bizonyítja.
A te szellemi szinted sajnos azt mutatja, hogy ismét nem tudtál értelmezni:
"A "maximalista" szó jelentése pedig az, hogy "tökéletességre törekvő".
Yes! Ki írta, hogy nem?
Ilyen ember bárki lehet, semmi összefüggés nincs a szellemi képességek, és a magaddal szemben támasztott elvárások között. "
Ki írta rá ezeket? Én nem ezt írtam... :))) Olvasdd már el tényleg még egyszer, mert látom most se megy :)
Ugyanis én arra ezt írtam:
"Mi köze a maximalizmushoz a fogyasztó birka társadalomhoz és a teljesítmény-orientáltsághoz? Semmi! Te inkább megfelelési kényszeres vagy. Beleillesz a birka társadalomba. "
TEHÁT: Én nem írtam olyat, hogy a maximalizmus összefüggésben van az általad TÉVESEN felvázoltakkal. Mondom én, hogy buta vagy :) Sajnos Pista-teszt negatívos vagy, ezt már többszörösen is bebizonyítottad... :((( Szégyen.
"Hogy lehetne az maximalista, aki még egyszerű dolgokat sem tud értelmezni?"
A szövegértés kompetenciájának hiánya, amit az általad emlegetett Pisa-tesztben is mérnek, összefüggésben van az intelligenciával. Ha a maximalizmus összefüggésben van (szerinted) a szövegértési képességekkel, ami összefüggésben van a maximalizmussal, akkor az intelligencia (szellemi képességek, hogy nehogy összezavarodj) összefüggésben van a maximalizmussal, a fentebb idézet mondat szerint.
Mielőtt ismét megérdeklődnéd, mi ez a zagyva sz-r szöveg, megsúgom, hogy szillogizmusnak hívják. Ha ezt esetleg nem érted meg, akkor nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!