Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akiknek eltér az értékrendje a fogyasztó, birka, teljesítmény orientált stb. társadalomtól?

Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 00:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
15-ös pici eltérésekkel dettó, ugyanez, csak én nőben vagyok ilyen..
2016. dec. 22. 01:08
 22/28 anonim ***** válasza:
Megnézném, hogy ha valaki erre a kérdésre azt válaszolja, hogy "én fogyasztó birka ember vagyok, olyan vagyok, mint a többi". Úgyhogy ez a kérdés igazából értelmetlen.
2016. dec. 22. 10:29
 23/28 anonim ***** válasza:

22 én leírtam, hogy nem tér el az értékrendem.

3-as voltam.

2016. dec. 22. 10:55
 24/28 anonim ***** válasza:

Utolsó szegénykém te nem tudtad értelmezni... Már hogy lehetne AZ maximalista, aki még egyszerű dolgokat se képes értelmezni?!

Mi köze a maximalizmushoz a fogyasztó birka társadalomhoz és a teljesítmény-orientáltsághoz? Semmi! Te inkább megfelelési kényszeres vagy. Beleillesz a birka társadalomba. Ennyi.

2016. dec. 27. 23:01
 25/28 anonim ***** válasza:

Az "én már leírtam, hogy az enyém nem tér el" azt engedi feltételezni minden értelmes ember számára, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem tér el, és beillek a jelenlegi fogyasztói társadalomba. Fölösleges volt még egyszer leírnod rólam, amit már én is leírtam magamról :)

A "maximalista" szó jelentése pedig az, hogy "tökéletességre törekvő". Ilyen ember bárki lehet, semmi összefüggés nincs a szellemi képességek, és a magaddal szemben támasztott elvárások között.

Attól, hogy lebutázol háromszor is, én még nem leszek ostobább :) Az, hogy _te_ nem tudtad értelmezni az én válaszomat (vagy pont, hogy megértetted, hogy rávilágítottam a kérdés hiúságára és értelmetlenségére, és ez bánt ennyire), pedig csak a te szellemi szintedet bizonyítja.

2016. dec. 28. 22:40
 26/28 anonim ***** válasza:

A te szellemi szinted sajnos azt mutatja, hogy ismét nem tudtál értelmezni:

"A "maximalista" szó jelentése pedig az, hogy "tökéletességre törekvő".

Yes! Ki írta, hogy nem?

Ilyen ember bárki lehet, semmi összefüggés nincs a szellemi képességek, és a magaddal szemben támasztott elvárások között. "

Ki írta rá ezeket? Én nem ezt írtam... :))) Olvasdd már el tényleg még egyszer, mert látom most se megy :)

2016. dec. 29. 00:37
 27/28 anonim ***** válasza:

Ugyanis én arra ezt írtam:

"Mi köze a maximalizmushoz a fogyasztó birka társadalomhoz és a teljesítmény-orientáltsághoz? Semmi! Te inkább megfelelési kényszeres vagy. Beleillesz a birka társadalomba. "

TEHÁT: Én nem írtam olyat, hogy a maximalizmus összefüggésben van az általad TÉVESEN felvázoltakkal. Mondom én, hogy buta vagy :) Sajnos Pista-teszt negatívos vagy, ezt már többszörösen is bebizonyítottad... :((( Szégyen.

2016. dec. 29. 00:39
 28/28 anonim ***** válasza:

"Hogy lehetne az maximalista, aki még egyszerű dolgokat sem tud értelmezni?"

A szövegértés kompetenciájának hiánya, amit az általad emlegetett Pisa-tesztben is mérnek, összefüggésben van az intelligenciával. Ha a maximalizmus összefüggésben van (szerinted) a szövegértési képességekkel, ami összefüggésben van a maximalizmussal, akkor az intelligencia (szellemi képességek, hogy nehogy összezavarodj) összefüggésben van a maximalizmussal, a fentebb idézet mondat szerint.

Mielőtt ismét megérdeklődnéd, mi ez a zagyva sz-r szöveg, megsúgom, hogy szillogizmusnak hívják. Ha ezt esetleg nem érted meg, akkor nincs miről beszélni.

2016. dec. 29. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!