Zavarban vagyok, idegesít, ha még akkor is néznek mikor befejeztem a mondandómat, vagy ha mas néz mikozben beszélek valakivel. Mitől van ez? Mit lehetne ez ellen tenni?
Ma is jottem a vonaton a kollégámmal, akit nem is régóta ismerek. Beszélgetünk, de ha mondok valamit ha nem, folyamatosan ram néz. Mikor befejezem a mondandómat, meg akor is. Es annyira kellemetlen érzés ez, elszegyellem magam, frusztrál, ilyenkor leszegem a fejemet es ugy fejezem be. Vagy már egyenesen leszegett fejjel mondok egybket szót.
Máskor előfordult mar az is hogy ha tudom hogy valaki néz, es ugy beszelek massal, akkor máskép viselkedek. Nem tudom önmagamat adni.
Lehet hogy randizni fogok nemsokára , ezt orvosolnom kellene. Meg amúgy is, idegesít, ha az emberek nem olyannak ismernek meg amilyen valojaba vagyok. Mert amugy ha felszabadult vagyok, es ismerősökkel vagyok akkor minden rendben.
Mi lehet ez? Hogy lehetne ezt megoldani?
Köszönöm szépen előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!