Mit lehet ez ellen tenni?
Igazából tudom mi a bajom(szociális szorongás) és hogy mi váltja ki de ez nem mindig lép fel vagy is nem kronikus az állapotom csak bizonyos helyzetben (egy helyzetben) jelentkezik ugy pl hogy verejtékezek és kicsit feszültebb leszek emiatt a beszélgetés is nehezebben megy. Ez csak egy helyzetben jelentkezik még hozzá akkor amikor egy csaj nagyon tetszik és a megfelelés miatt hogy elnyerjem a tetszését a jo benyomás miatt bestresszelek. De egyébként más idegen emberekkel simán gond nélkül eltudok beszélni ugy hogy nem jelentkezik semmi tünet. Igazából ez csak akkor jelentkezik nálam amikor egy olyan emberrel beszélek aki nekem "fontos" vagy akarok tölle valami komolyabbat.
Volt már valaki úgy mint én most? Ez ellen mit lehet tenni hogy ne stresszeljek be annyira és hogy könnyen tudjak beszélni olyan valakivel akivel "szándékaim" vannak?18/f
Szia!
Köszi a választ.:) Igazából annál a csajnál akinél ez van elvileg nincsen nála esélyem(Szerintem) mivel van pasija.Szinte csak face beszélünk/beszéltünk és akkor is csak egyoldalu volt a beszélgetés ugy éreztem mivel csak én érdeklödtem utána De készségesen válaszolt a kérdésekre.Bár néha szükszavuan. Probáltam elhivni valamerre de nem megy azért mert van pasija állítolag és azt mondta h neki az már sok lenne.(ha találkoznánk)Annyiba maradtunk ha talalkozunk pl buszon utcán akkor dumálhatunk de a találkozás neki most nem megy.(pasi miatt)
Bár azért érdekes az egész mivel se face se instán nincsen kint egy fius képe se az h kapcsolatba lenne csak baratnos képek vannak.És mindig egyedül látom.
Nem hiszem h lenne bárkije is Direkt utána néztem és semmi. Amikor beszéltünk akkor is vszeg madárnak nézett.. mindennel Etettet.
Mondván ugy se tudom meg mi az igazság mivel csak látásból "ismerjük" egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!