Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyanok, akiknek...

Vannak itt olyanok, akiknek nem szimpatikus/nem kedvelik Hosszú Katinkát?

Figyelt kérdés

2016. dec. 18. 19:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%

Egy úszónő, aki kiválóan teljesít a sportágában. Eddig ez rendben is lenne.

DE:

A magyar átlagos dolgozók (ápolók, eladók, hentesek, ügyfélszolgálatosok, de még a mentők és a tűzoltók is és még bőven lehetne sorolni) átlagosan 100 - 120 ezer Ft-ot keresnek havonta.

Hosszú Katinka meg úgy 100 - 120 MILLIÓT.

És nekem ezért nem szimpatikus. Valóban többet ér egy ember, akinek a tudása gyakorlatilag abból áll, hogy gyorsan tud úszni, mint mondjuk 1000 mentős? Vagy 1000 ápoló? Nem tartom normális dolognak, hogy csak azért, mert valaki jól úszik, ennyire isteni magasságokba legyen magasztalva, miközben az átlagember is naponta 8 órát tölt munkával, mégis örül, ha kijön hónap végére.

Aztán amikor Hosszú Katinka már az egyetemi kiadványokban is osztja az észt, hogy mi a sikerhez vezető út, akkor már iszonyatosan ellenszenves lesz. Vajon akkor is ennyire "okos" lenne, ha az ő fizetése is csak 100 ezer lenne havonta? Mert azt a jövedelmi helyzetet, amiben most él, egyáltalán nem magának köszönheti, hanem a támogatásoknak. A hatalmas pénzeknek, amiket az állam beleöl a sportba.

Szóval az, hogy kiváló sportoló, az dicséretes, de ez, hogy ennyire istenítik már röhejes. Nekem ne mondja már senki, hogy ezerszer értékesebb ember ő, mint az átlagember! Gyorsan úszik. Ennyi.

Végül pedig: megjegyzem, ha itt Magyarországon minden dolgozó ember a jelenlegi árak változatlansága mellett keresne úgy 300 - 400 ezer Ft-ot, teljesen másképp látnám a sportolót. De amíg emberek millióinak gondot okoz a legalapvetőbb megélhetés is, addig Hosszú Katinka szanaszéjjel pénzelése egyedül az úszótudománya miatt iszonyatosan ellenszenves lesz.

2016. dec. 19. 08:43
 12/17 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as!

Nem tudom azt miből gondolod, hogy ő többet tett le az asztalra...

Én tudom is magamról, hogy nem mindenkinek vagyok szimpatikus, és általában az ilyen emberekkel szimpatizálok. Sose szerettem az olyanokat, akikre azt mondják, "őt mindenki szereti". (Persze lehet van egy-két kivétel.) Másrészt azt mondják, ha nincsenek ellenségeid valamit rosszul csinálsz... szóval valamit Katinka is jól csinál! ;)

kedves utolsó! Végre valaki, aki megmondja a tutit! Attól még, mert jól úszik, nem kell azt képzelnie, hogy ő a világmegváltó, és hogy ő mindent tud! és ahogy írtad, az istenítés is egy nagy röhej!

2016. dec. 19. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
Büszke vagyok minden sportolóra, aki magyar színekben sikert ér el. De ez a nő egyszerűen ellenszenves, ha ránézek, a tekintetében eszelősséget látok, és nem a sport iránti lelkesedésre célzok. Ez a török nevű férje hasonló benyomást kelt bennem. Amit a viselkedésükről olvasok - nyilván nem az aranyérmek nyerése - taszít. Kerülöm a látványukat, nem szimpatikusak nekem egyáltalán.
2016. dec. 20. 16:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Nekem is a személyiségével van bajom, és nem a sikereivel! Teljesen egyetértek! :)
2016. dec. 20. 18:47
 15/17 anonim ***** válasza:
48%

Biztos, hogy versenyezhetne amerikai színekben? Mintha még az olimpia előtt lett volna szó arről, hogy ha "színt váltana", akkor az új ország színeiben 2 évig nem versenyelhezne. Vagy az csak az olimpiára vonatkozott?

Sz igazság az, hogy nekem sem szimpatikus, ő sem, de a férje végképp nem.

Főleg nem másokhoz képest.

2017. márc. 7. 15:21
 16/17 anonim ***** válasza:
41%

Nem zavar, hogy 150 millát keres, és kívánom neki hogy ő legyen a világ leggazdagabb úszója.

Keljél fel hatéves korodba minden nap hajnali ötkor s ússz, majd megtudod mennyi munka van ebben.

2017. máj. 8. 02:38
 17/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Azt írtad, "nem a sikereivel, hanem a személyiségével van bajod". Talán ismered is Katinkát vagy csak olvastál egy-két "hírt" a facebookon ami róla szól és eldöntötted, hogy húú ez a Katinka nagyon ellenszenves? Egyébként teljesen egyértelmű, hogy te közel sem tettél le annyit az asztalra mint ő. Lehet talán egy érettségid? Tudod a sikeres emberek akik el is értek már valamit nem a gyakori kérdések oldalán gyűlölködnek és örülnek annak, hogy jajj de jó, nem csak én nem szeretek valakit.
2017. júl. 24. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!