Nektek Boldzer (youtube videos) szimpatikus?
háát ránéztem,hogy ki mi ez.
Te ne ted,mert baromi nagy péder!
Nekem nagyon szimpi Csabi. Szerintem nincs vele semmi baj, mindenki ilyen ma már.
Helyes srác, kicsit flegma a stílusa ami nekem bejön!❤❤❤❤❤
Nem tudom, én régen Boldzista vagy mi voltam, most még már úgy megutáltam a gyereketxddd
Igen, tényleg a 11-12 éves lány korosztály nézi 90%-ban a külseje miatt, én is annyi voltam. Most 14 vagyok...
Ez a srác úgy megváltozott... Megváltozott a rossz irányba, iszik össze-vissza, szponzoros videói vannak, cigizik is, pedig mondta az egyik videójában, hogy "ne cigizzetek, a cigi káros"xddd
Aztán a másik meg a csatornája... Nincs normális tartalom, alig van videó, idióta kihívásokkal van tele a csatornája, meg az aktuális drámákkal... Pl rakott fel a Szabyest drámával kapcsolatban is egy videót, csak letörölte. De ott volt a kékbálnás videó is...
Szóval igen... Nekem nagyon nem szimpi, de persze mindenki maga dönti el, hogy milyen "minőségi videót" néz yt-on...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!