Hogyan lehetséges, hogy ránézésből megmondják, hogy szimpatikus vagyok nekik? 18/F
Figyelt kérdés
Sokszor amikor addig ismeretlenekkel elkezdtem beszélgetni, mondták, hogy mennyire aranyos arcom van meg biztos jófej vagyok stb.2016. szept. 22. 12:55
1/5 anonim válasza:
Rólam is ezt mondják. Egyszerűen ilyen az arcberendezésem. Jót váltok ki az emberekből, szívesen szólnak hozzám.
Biztos a te arcod is barátságos, szerény, jófiús.
2/5 anonim válasza:
Ez a szimpátia lényege. Általában az első találkozáskor alakul ki.
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy szépek a szemeid, az arcod stb. Van ez így, örülj neki!
Nekem meg mindig azt mondják, hogy angyali arcom van :) :)
4/5 anonim válasza:
Nyertél a genetikai lottón.
Ha az arcod mellé magas és széles vállú is vagy, akkor jó eséllyel az egész életedet 'easy' módban élheted le.
5/5 anonim válasza:
Az emberek többsége felszínes. Bizonyos embereket szimplán az arcuk miatt szimpatikusnak találnak külsőre és belsőre is. Más emberek hiába kedvesek és normálisak, ha nem néznek ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!