Hogyan ismerkedjek egy számomra szimpatikus emberrel?
Uhhh, elég beteg világban élünk, lehet, hogy én is azért éreztem elsőre, amikor elolvastam a kérdésedet, hogy mintha többet akarnál barátságnál.
Van köztetek 4 év különbség, ez azért ilyen korban elég sok. Ő téged már nagynak tekint, nincs meg a közös téma, így nem is erőlteti, hogy egy vadidegennel haverkodjon, megvannak a saját barátai a saját korosztályában, osztályában. Nem kell ennyire körülményeskedni, ha látod, köszönj rá, mondhatod is, ha esetleg nem tudna hova tenni, hogy már játszottatok együtt, meg a ismered a nagybátyját is stb. és innen már elindul egy közös beszélgetés. Csak tényleg óvatosan, mert azért nem túl gyakori, hogy minden hátsó szándék nélkül egy 14 évessel akar egy 18 éves barátkozni.
" elhaladok mellette nem köszönök neki de ő se nekem mivel ő a fiatalabb."
Egy 14 éves fiú nem fog köszönni egy nála 4 évvel idősebb, majdnem felnőtt férfinak, ha csak látásból ismeri. Kicsinek, semminek érzi magát hozzá képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!