Az emberek miért akadnak ki, amikor valami bajuk van és megmondom, hogy normális ételt kellene enni?
Nem gyorskajáldában élni az életüket meg mindenféle feldolgozott, cukrozott, ízfokozóval telenyomott zsíros és olajos förmedvényeket.
Több ismerősöm is például cukorbeteg lett. Persze, hiszen nem mozog semmit, el van hízva (neki nem megy a fogyás, mert ahhoz kevesebbet kellene enni a kedvenc szemetéből) és minden vackot összekajált egész életében.
De ők tudnak a legnagyobbat sóhajtani amikor megdicsérnek, hogy 5-10 évet letagadhatom a koromból. Persze, mert én egészségesen eszem. Arról nem beszélve, hogy olcsóbb is, mint minden nap szemetet enni.
Nem értem, ha neke elmondják hogy mi a megoldás a problémámra, akkor nem megsértődöm, hanem elkezdem megoldani a bajomat.
Az a válaszoló vagyok, aki megkérdezte, kíváncsiak-e a tanácsaidra.
Köszönöm a választ, így, hogy tudom, hogy igen, más fénybe került a kérdés.
Szerintem próbáld meg úgy előadni a dolgokat, ahogy te csinálod. Ha a párbeszédet fenntartva tényként közlöd, hogy TE miket teszel meg az egészségedért, amitől annyira jól nézel ki, akkor kevésbé tűnik majd kioktatónak, és lehet, hogy megpróbálják megfogadni - és te ezt szeretnéd, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!