Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan viselkedjek egy nárcisz...

Hogyan viselkedjek egy nárcisztikus férfivel, hogy fontos legyek neki? Milyen tipusú nőket kedvelnek?

Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 06:40
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Ha a Kėrdező is az lenne, zsigerből jönne neki, hogy bånjon egy hasonlô emberrel.De nem jön.
2017. febr. 1. 07:44
 32/36 anonim válasza:
KÉrdésedre a válasz: dícsérd, magasztald, helyeselj, soha ne tedd helyre, adj neki igazat, kérd a véleményét, hogy milyen okos, imádni fog!! Ha pedig nem akarnád ennyire a választ, azt mondanám: no contact!! Tönkretesz és tönkreteszed magad, amíg bármilyen kapcsolatod van vele!!!!!! Amit ők véghez tudnak vinni, komolyan, abba bele is halhatsz. Nem vicc.
2017. febr. 3. 21:57
 33/36 anonim ***** válasza:

Nos, csak hogy lásd, milyen jó dolgod van: te még el tudsz előle menekülni, én már nem. Nekem van egy imádnivaló kislányom egy nárcisztikus nőtől. Vagyis én a gyerek miatt egy életre ehhez az elmebeteghez vagyok láncolva.

Tehát az egyetlen adható jótanács: fuss, amilyen messze csak tudsz!

2017. márc. 20. 10:57
 34/36 anonim válasza:
Mi a helyzet Kérdező?
2017. ápr. 3. 20:56
 35/36 anonim ***** válasza:
A kérdező végül nem mesélte el mi lett a vége, pedig meg ígérte...
2020. aug. 13. 16:52
 36/36 anonim ***** válasza:

31.: sokan nem tudják magukról, hogy nárciszok.

Van egy tökéletesnek hitt álmod, hogyan tudod ilyenkor megállapítani, hogy álmodsz?

Emberek 70%-ka nárcisztikus.

Jött egy új kolléga, egyből feltűnt nekem. Nagyon jó pofa a csávó de elviselhetetlen és egyre jobban fáraszt.

Muszáj helyre raknom, mert a felettese vagyok.

2020. aug. 15. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!