Hogyan viselkedjek egy nárcisztikus férfivel, hogy fontos legyek neki? Milyen tipusú nőket kedvelnek?
Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 06:40
31/36 anonim válasza:
Ha a Kėrdező is az lenne, zsigerből jönne neki, hogy bånjon egy hasonlô emberrel.De nem jön.
32/36 anonim válasza:
KÉrdésedre a válasz: dícsérd, magasztald, helyeselj, soha ne tedd helyre, adj neki igazat, kérd a véleményét, hogy milyen okos, imádni fog!! Ha pedig nem akarnád ennyire a választ, azt mondanám: no contact!! Tönkretesz és tönkreteszed magad, amíg bármilyen kapcsolatod van vele!!!!!! Amit ők véghez tudnak vinni, komolyan, abba bele is halhatsz. Nem vicc.
33/36 anonim válasza:
Nos, csak hogy lásd, milyen jó dolgod van: te még el tudsz előle menekülni, én már nem. Nekem van egy imádnivaló kislányom egy nárcisztikus nőtől. Vagyis én a gyerek miatt egy életre ehhez az elmebeteghez vagyok láncolva.
Tehát az egyetlen adható jótanács: fuss, amilyen messze csak tudsz!
35/36 anonim válasza:
A kérdező végül nem mesélte el mi lett a vége, pedig meg ígérte...
36/36 anonim válasza:
31.: sokan nem tudják magukról, hogy nárciszok.
Van egy tökéletesnek hitt álmod, hogyan tudod ilyenkor megállapítani, hogy álmodsz?
Emberek 70%-ka nárcisztikus.
Jött egy új kolléga, egyből feltűnt nekem. Nagyon jó pofa a csávó de elviselhetetlen és egyre jobban fáraszt.
Muszáj helyre raknom, mert a felettese vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!