Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan viselkedjek egy nárcisz...

Hogyan viselkedjek egy nárcisztikus férfivel, hogy fontos legyek neki? Milyen tipusú nőket kedvelnek?

Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 06:40
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Igen jòl mondod az vagyok nem is kicsit,ès ezt a gyökèr is tudja!A gyerekemmel màr nem kell annyit törődni,mert 21 èves!Kinevezte főnöknek,mert nem kapott meg,majd 2 hèt mùlva lejàrva vissza munkàsnak,mert megoncsak nem kapott meg,ja ès nem is fog,mert hányingerem van tőle!!A gyerekem most,ès hazaköltözik baràtnőjèvel együtt.Mert itt kint külföldön ő a főnök annàl a cègnèl ahol szinte csak magyarok vannak.Csalàdi èletek romokba gyerekek szülők depressziòsak,mert szüleiket kikèszìti ez a fèreg!Az èn gyerekemet senki nem bànthatja!!Bizalmàba szeretnék ùjra kerülni az èrdekelne mèg mindìg milyen legyek vele,hogy akarjon??Ha erre nem tudsz vàlaszolni akkor inkàbb ne ìrj.Köszönöm szèpen.
2016. dec. 15. 11:55
 12/36 anonim ***** válasza:
76%
Ne haragudj, de te sem vagy különb ennél a férfinél, mindketten komoly mentális gondjaitok lehetnek. Egy értelmes, felnőtt nő, nem megy bele ilyen játszmákba, hanem éli az életét és azokkal foglalkozik, akikkel érdemes. Nagyjából egy 16 éves kamaszlány szintjén vagy agyilag, ők szoktak ilyen gyerekesen bosszút forralni.
2016. dec. 15. 12:03
 13/36 A kérdező kommentje:
Akkor itt kint nagyon sok mèg nincs is 16 sem,mert ők le is fekszenek vele,csalàdi èleteik pedig romokba.Majdnem 1 évig a "baràtja"voltam.Ùgyhogy tudom milyen egy ilyen fèreg baràtsàga.Nem volt màs vàlasztàsom!!Vagy hazamegyünk vagy becsicskulunk neki,ezt a 2 rossz lehetősèget adja csak.Tènyleg a segìtsègetek szeretnèm csak kèrni nem itelkezèst vàrok.Hogyan tudom magamra vonni a figyelmèt,hogy meg akarjon kapni jobban,mint valaha;)??Köszönöm,hogy fèltetek higgyètek el èsznèl vagyok:)
2016. dec. 15. 12:24
 14/36 anonim ***** válasza:

Ne vedd elítélésnek, ez csak értetlenség. Normális (jó értelembe!) ember ilyen önkéntes béklyót, mint egy egoista (és persze ennek minden szinonimája) társ, nem akarhat magának.

Ne téveszd el, ők nem kedvelnek semmit és senkit. Kb annyit jelent nekik a só, mint valami fűszer az ételen. Amint elfogyott, jelentéktelenné válik a léte vagy nemléte. És te minden nap el fogsz fogyni és ki fogsz merülni lelkileg, a haszna pedig (ha csak nem motivál valamilyen szexuális vágy az alázott szerepben) semmi nem lesz. Megrekedsz majd, a fejlődésed sem emberileg, sem tágabb értelemben nem lesz biztosítva. Megismerheted általa az elnyomás, kiszolgáltatottság és a szükségtelenség fogalmát. Még csak azt sem írhatom, hogy kitartást kívánok ehhez, mert ez önként olyan mélyre süllyedés, amiben sokáig nem hiszem, hogy meg tudsz maradni :)

2016. dec. 15. 12:30
 15/36 A kérdező kommentje:
Igen ezt énis ìgy èrzem,ès köszönöm.De velem màsabb volt mint a többiekkel,mondtàk is sokan èn fontos vagyok neki.Tènyleg bizalmas volt velem,de persze bàntott ha tudott,de nem bìrt velem:)Làttam nincs rendbe vele valami màr az elejètől.Fèlig màr visszakapta amit okozott de elsiettem most letiltott facén.De felhìvott ès magyarázkodott hogy ő tisztel meg becsül engem.Amúgy csak magát én ezt tudom:)
2016. dec. 15. 12:48
 16/36 anonim ***** válasza:
Èreztetsd vele, hogy semmi nem fontosabb nàla a vilàgon. Èn is kicsit nàrcisztikus vagyok, jòl esik az ilyesmi
2016. dec. 15. 17:20
 17/36 anonim ***** válasza:
81%
Miért hiszi minden nő, hogy ő különlegesebb a többinél, és majd pont ő fogja megváltoztatni azt, akit eddig másik 200 nem tudott megváltoztatni? Hát ha mondták, hogy látszik milyen fontos vagy neki, akkor biztos úgy van. Bár ez esetben fura, hogy nem ő kérdezgeti, hogy hogyan hívja fel magára a te figyelmedet, hanem megint te tepersz utána. Női logika?
2016. dec. 15. 18:40
 18/36 A kérdező kommentje:
Végre valaki válaszolt a kèrdèsemre,èreztessem vele hogy ő a legfontosabb a vilàgon.Igy lesz ezt tudom szereti:)Az utolsó hozzàszòlàsra csak annyit ìrnàk,hogy nem megváltoztatni akarom,dehogyis!Tőlem nyugodtan felfordulhat!:)Nem vàltanàm meg az èletèt 1 ft-al se,annyi fàjdalmat okozott màr nekünk is meg mindenkinek itt kint.Vissza szeretnék adni neki legalább egy kicsit abból amiket okoz ès okozott.Ehhez ùjra közel kell kerülnöm hozzá,ès ùjra a bizalmába kell fèrkőznöm.Ehhez kèrtem segìtséget,hogy figyeljen fel ràm,fontossà vàljak neki.
2016. dec. 16. 05:19
 19/36 anonim ***** válasza:
Megvolt az önigazolás, mi? Gratulálok.
2016. dec. 16. 08:36
 20/36 A kérdező kommentje:
Nincs szükségem önigazolàsra.Nem ez volt a kèrdèsem:)Ha tudsz segìts,ha nem akkor ne kritizàlj.köszi
2016. dec. 16. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!