Hogyan viselkedjek egy nárcisztikus férfivel, hogy fontos legyek neki? Milyen tipusú nőket kedvelnek?
Ha annyira jól ismernéd, mint ahogy mondod, és magát a nárcisztikus jellemet, akkor magadtól is tudnád, hogy mit kell csinálni, hogy magadhoz édesgesd. Én nem fogom neked a szádba adni több ok miatt sem, pedig tudom kezelni őket.
Őket is könnyű manipulálni, de ha kis eszed van, eleve nem is gondolkozol ilyen zseniálisan furmányos bosszúkampányon.
Ráadásul könnyen lehet, hogy (megint) te járod meg.
Nem kell megbosszulni neked semmit. Már azzal is, hogy ebbe is energiát fektetsz, csak a saját életed cseszed szét.
Egyébként is mi a célod vele?
Mit akarsz tenni? Nem fogsz te a lelkébe taposni. Ezt is tudhatnád. Leírtad hogy több emberrel játszik, meg szórakozik.
Tedd már fel magadnak a kérdést: változik valami attól, ha ezt csinálod? Tegyük fel, hogy pofára ejted.
Gratula. Na és akkor mi van?
Másrészt, arra s gondolj már, hogy ha netán tényleg sikerül magadra haragítanod. Utána mit lépsz?
Mi van ha te is mész szépen a fiad után?
Te írtad, mindenkivel ezt csinálja. Te mit akarsz lépni akkor?
Csak elöntötte az agyad a sértettség, de nincs célod. Mert ez nem az, ez csak értelmetlen időpocsékolás.
Azért nem kaptál szerinted "értelmes" választ, mert számodra értékelhetőt csak agyhalottak adnának.
Megkaptad a legnormálisabb válaszokat, hogy hagyd a bosszút a fenébe, csak te húznád (megint) a rövidebbet.
Megkaptad, hogy ne foglalkozz vele, reménytelen eset.
De ha neked az a célod, hogy ronggyá égesd magad a pasi előtt és itt a fórumon is, akkor a legjobb úton jársz!
Egyébként a Google-ban keress rá a nárcisztikus személyre, fogsz válaszokat kapni, csak nem biztos, hogy jól teszed, amit teszel.
Szia! Én vagyok az első válaszadó, privát is beszéltünk. Most van időm.
Lényeg: a nárcisztikus ember belül elesett, önbizalomhiányos, csak kifelé nagy az arca. Azt várja (el) mindenkitől, hogy őt magasztalja, hálás legyen neki, csodálja, nézzen fel rá feltétel nélkül.
Tehát amivel egy nárcisztikus embert levehetsz a lábáról az a figyelem és a csodálat, amit feléje mutatsz. Az a hála, hogy ő azt érezze, hogy nélküle senki vagy, általa vagy valaki. (Nekem a "jóbarát"-ommal is akkor bukott meg a kapcsolat, amikor átláttam a szitán és nem magasztaltam már elvtelenül, hanem volt önálló véleményem, egyből nagyképű, pökhendi és elviselhetetlen stílusú lettem)
Szóval simulj, hízelegj, fejezd ki, hogy mennyire sokat jelent, hogy ő van neked, érezze azt, hogy nélküle senki lennél, az ő tanácsai mennyire hasznosak és előrevivők, mennyire jó hatással van rád a közelsége stb.
Ezekkel a bizalmába lehet férkőzni, anno ilyesmivel könnyen manipulálható volt az öcsipötschi is.
Ha sikerül, akkor meg a lehető legnyersebb kritikával és kendőzetlen őszinteséggel illesd. Olvass be neki, alázd meg, hord le mindennek és légy cinikus.
Nem vagyok bosszúálláspárti, de ezekkel nem lehet másképp bánni. Ordenáré módon meg kell bántani, bele kell gázolni a lelkükbe.
Igaz, ettől nem javulnak meg, de sajnos személyes érintettségem okán simán átérzem azt a sok fájdalmat, amit egy ilyen szemétláda tud okozni az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!