Miért mondják a sima emberek az orvosokra, pszichológusokra, tudósokra h idióták?
Azok az emberek méllyen ismerik az adott szakma részeit. Több éves kő kemény tanulás, tapasztalat van mögöttük.
Miattuk vagyunk ott ahol vagyunk...ők mentenek meg embereket, életeket, nekik köazönhetjük a fejlődést.
Persze nem tudnak mindent, ezért kísérleteznek, felmérnek stb.
Erre egy szimpla tanár, gyári munkás.... felül akarja írni, azt mondják ne hallgassanak az orvosokra, baromság amit a tudósok mondanak stb.
Én sem vagyok túl tanult ember...érettségim és egy érettségi utáni képzésem van...de nem kételkedek abban amit az egyetemet végzett, neves és tényleg fontos helyen dolgozó emberek állítanak. Vannak köztük is vitatémák egyértelmű mert más szemszögből nézhetik, itt is van olyan aki nem túl jó szakember, épp h átesett a vizsgákon, de azt nem vonnám kétségbe amit a világon mindenhol biztosan állítanak és azt sem zárnám biztosra ki, kiálltanám ki baromságnak, amit még nem tudtak bizonyítani, mivel én nem tudhatom h ő miből vonta le ezt a következtetést...
Remélem érthetően írtam.
Csak szeretném megérteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!