Nekem szőrös, én érezzem ezért kellemetlenül magam ? Miért sima mindenkinek a hasuk mellkasuk, borotválják ? Ez jobban bejön a nőknek ?
2016. aug. 11. 14:14
1/10 anonim válasza:
Borotválják vagy gyerekek.
2016. aug. 11. 14:16
2/10 JohnnyBoy002 válasza:
David Hasselhoffnak szőrös volt és buktak rá a nők...
2016. aug. 11. 14:22
3/10 anonim válasza:
Jaj mi értelme ilyen kérdeseket feltenni... mindenki csinálja úgy ahogy akarja. Van aki borotvàlja gyantàzza. Van aki úgyhagyja.. hogy a nőknek mi jön be változó, ahogy az is, ki hogy érzi jól magàt.
2016. aug. 11. 14:27
4/10 anonim válasza:
Egy kisebb részük genetikailag ilyen ,de többségük gyantázza vagy borotválja,mert a média ezt nyomatja egy ideje,hogy az a divatos. Régebben a "nők bálványai" státuszban lévő sztároknak leginkább szőrös volt a mellük,manapság meg a borotva és kozmetikus lobbi ezt szépen próbálja átváltoztatni.
Hogy mi jön be a nőknek? Teljesen változó.Ez is az is,de kortól is függ. Tizenéves csitrinek inkább a csupaszok jönnek be,30asoknak meg a szőrösek inkább.
2016. aug. 11. 14:29
5/10 anonim válasza:
Genetika. Nekem speciell nem szőrös a mellkasom egyeltalan, de mindenhol mashol elég rendesen, apukamnal ugyanez. Ferfiak egy része borotvalja,elmeletileg eleg kellemetlen sport, illetve fizikai tevékenység közben. Az viszont nagyon változó hogy a nőknek mi jön be :)
2016. aug. 11. 14:37
6/10 anonim válasza:
Sokaknak nem nő. Nekem van valamennyi, párszor leborotváltam és valóban nagyon kellemetlen, hogy amikor elkezd visszanőni, akkor a "borosta" beleakad mindig a pólódba és amúgy jobban se néz ki szerintem.
2016. aug. 11. 14:42
7/10 anonim válasza:
"David Hasselhoffnak szőrös volt és buktak rá a nők..."
Bizony, anyám még ma is bukik rá.
Nekem jobban bejön a sima. De minden embernek, nőnek, férfinak más erősségű a szőrzete, ezen nem kell meglepődni.
2016. aug. 11. 15:09
8/10 anonim válasza:
Lecsúszott a fáról. A szőrös pedig lemászott.
Egyébként genetika, párom szintén szőrös, a bátyja pedig már csupasz. Sokan borotválják, egy időben párom is megtette, de iszonyatosan rossz, a serkenő, szúrós szőrszőnyegre ráborulni.
2016. aug. 11. 16:05
9/10 anonim válasza:
A genetika kapcsán: keletebbre (székelyek többsége, kínaiak, japánok stb) jóval gyakoribb az eredendően szőrtelen mellkas.
2016. aug. 11. 16:58
10/10 anonim válasza:
Nekem pl. egyáltalán nem szőrös a mellkasom, és a családomban sem jellemző. Nem tudom, mi az oka. Van olyan, akinek szőrös, van olyan, akinek nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!