Mikor egy férfi csókolgatja a nő arcát, nem szedi le a sminket a nőről?
Kevés nőn van annyi smink, főleg az arcán.
Szemet szokták sokan festeni.
Rúzs könnyen lejön csókolózásról, vagy átmegy a férfi szájára :)
Arcra sokan semmit sem használnak, vagy csak egy kis púder, pirosító, de az annyira vékony, attól semmi baja nem lesz a férfinak, sokszor egyébként nap közben simán magától is lejön, szóval lehet, hogy már nincs is a nőn, mire elkezdi csókolgatni a férfi.
Otthon meg általában lemossa mindenki, amikor hazaér. Szóval ha már otthon esnek egymásnak, akkor úgy sincs a nőn smink.
De egyébként a legtöbb férfi nem a nő arcán szeret elidőzni :)
Lejöhet akkor is, ha nem sok van az illetőn, leginkább az alapozóra gondolok meg a rúzsra. Nem feltétlen kell ahhoz csókolgatás, sok esetben a pólón is ott marad a sminkfolt, főleg, ha nem tartós termékről van szó. Én mondjuk ezért kifejezetten utálom, ha az arcom puszilgatják, amikor ki vagyok sminkelve.
Múltkor próbáltam ki egy új alapozót, a fele ott maradt az ember arcán :D Azt legközelebb nem kenem fel randi előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!